sjuka

så fel jag hade, jag har vist blivit smittad utav magsjuka! jag som trodde att jag var imun så fick jag det igår och sen visa det sig att Jacob också fått det, men hans är lite värre än min, så jag tycker mer synd om han! men nu sitter vi i soffan sjuka och kollar film, eller ja han gör det jag ska sätta på ett avsnitt utav gossip girl och vänta tills mamma kommer hem med en piggelin till mig.

jag och min kära bror 2009


har jag förändrats?

tänkte visa lite bilder och hur jag har förändrats, om jag nu har det ;) haha har inga bilder från 2012!

2006:

2007:

2008:

2009:

2010:

2011:


inte blivit smittad

och än en gång har jag glömt den här jäkla bloggen... men har vart mycket med skolan, så har jag vart hes så jag knappt kunnat prata.. också va therese och lea här i fredags och sov över! va skönt med tjejmys förutom att dom bägge va/blev sjuka, och som tur är så har jag inte blivit smittad med magsjuka :D men idag (söndag) så har jag jobbat, så ska sätta på ett avsnitt utav gossip girl och sen sova för imorgon är det skola 08.10...

i forgott

woops! glömt bort att skriva här igen, typiskt mig! men som vanligt så är det inge märkvädrig som har hänt i mitt "jätte roliga" liv ;) har börja skolan igen så nu läser jag Psykologi, samhällskunskap a och matte, och det känns bra, det är bra lärare osv så skönt att man har kommit igång igen! ska bara ställa om dygnet också inte det lättaste direkt.


ikväll så underhåller jag mig med en massa avsnitt från Glee, älskar den serien! och jag som älskar musikal filmer/serier så är ju denna serie perfekt för mig, tack vare frida som tjatat på mig att jag ska se den! haha tycker synd om mig själv också, har blivit hes (?) vet inte hur? kan vara för att det blåst rakt mot min hals hela veckan också har jag inte haft nån halsduk... + att det rinner lite ur näsan, just nu känner jag bara: fml.

bild från nyår; Emmeli, Therese och jag :)


bergvik

idag så har jag vart med Frida och Linnea, va skönt att få träffa dom eftersom att det va ett tag sen vi sågs. så vi drog till bergvik, så lunchade vi, kollade i affärer och en massa prat blev det självklart. så följde jag med frida in till stan och väntade med henne tills hennes buss gick. så nu har jag tänkt att sätta på ett avsnitt utav glee ( eller ja se många) som jag har fastnat för, och det skyller jag på frida att jag gjort ;)




Set fire to the rain

My hands, they're strong
But my knees were far too weak
To stand in your arms
Without falling to your feet

But there's a side to you
That I never knew, never knew.
All the things you'd say
They were never true, never true,
And the games you play
You would always win, always win.

försenade julklappar

idag va jag på informations möte på Komvux, sa samma sak som förra året men lika bra att man va där! så sökte jag CSN bidrag, gick till biblan för att låna böcker till kurserna, men självklart så fanns inte dom böckerna kvar, min vanliga tur! sen blev det hem en snabbis och sen kom pappa och hämta mig. så jag har spenderat hela kvällen där, också fick jag dom sista julklapparna utav dom och malins mamma, så jag fick en morgonrock, morots olja och utligare ett presentkort på bergvik. morots oljan är mot torr hud och den är as bra! aldrig haft en bättre hudkräm eller vad man ska kalla det! nej nus ka jag ta och mysa ner mig till supernatural med min nya morgonrock :)


roligt liv

idag har jag jobbat, kul lördag... annars så har jag kollat på supernatural och kommer se mer, skulle inte förvånna mig om jag stanna uppe hela natten som jag gjort dom senaste veckorna, måste börja ställa om! nu när skolan börjar igen osv.

annars denna vecka har jag inte gjort så mycket, satt inne i 2 dagar, va med therese, satt inne lite till, va med therese lite till, jag har ett sånt otroligt roligt liv känner jag! haha nej denna veckan va inte min vecka, sakanr att ha alla dagar planerade haha nej nu blire supernatural!



nyår

jaha så va det ett nytt år.. sista året då tydligen?! hade en rätt så bra nyår, eller ja den va bra så sett, men som vanlig kändes det inte som nyår utan som att man bara va på en helt vanlig fest. men förutom visa grejer så va det en bra kväll som firades med bästis! men en sak som hände på natten va fruktansvärd! att en sån sak kan hända så snabbt! gick förbi busstationen igår och såg att folk hade tänt ljus, lagt blommor och lagt en bild där, och sen idag gick jag förbi mcdonalds och där hade folk också tänt ljus. usch det är så hemskt! även fast jag inte kände denna tjej så kan man inte låta bli att bry sig, hon blev 20 år och alla mina tankar går till hennes nära och kära!

idag har jag jobbat, så nu är jag skit trött... har inte jobbat på typ 1 vecka så kändes lite "konstigt" att jobba idag.. men det gick bra, tror jag iaf. nej nu ska jag dra på en film och sova!


jag tror du vill att jag ska reagera på ett sätt jag aldrig kommer reagera på,
för jag är inte en sån person.

RSS 2.0