jul

Jul:

Lukas

Oscar

farfar

Pontus

 

Min snygga julklapp som jag fick av frida och linnea:


mitt år

tänkte dra igenom lite snabbt om vad som hant detta år, eftersom att imorgon är sista dagen på 2011.

Januari: gjorde väl inte så mycket, va mycket med skolan osv, men åkte iaf iväg på partykryssningen!

 

Februari: skola, planering iför student, och resa med några från klassen!

Mars: jag åkte till Brighton för att praktisera i en vecka och bo i en värd familj. Saknar Brighton jätte mycket och hoppas att jag kan åka dit snart igen!

 

April: inget speciellt hände förutom att min älskade guddotter hade dop.

Maj: åkte till Tallin med Frida,Linn, Sophie,Nathalie,Linnea,Nono och Meyer, hade verkligen skit kul dom 3 dagarna!

 

 

juni/juli/augusti: jag tog studenten, fyllde 20 (samma dag som studenten), linne fyllde år, mycket grillning och vin kvällar! jobbade en hel del också, passade Lea, åkte till Göteborg med Therese, nathalie fyllde år, festa rätt så mycket genom hela sommaren (typ varje helg) ibland va det bara "ta-det-lugnt-vin-kvällar" osv.. kom in på komvux..

 

 

September: började prata med P, såg Xibit, gick i skolan, slutade dricka så mycket på helgerna ( blir så på hösten typ haha)

Oktober: Anna fyllde 20, P kom ner hit, fick reda på att F ska ha barn, blev ihop med P, åkte till P över halloween, hade tjejkväll, gick i skolan, fick jobb osv

 

 

November: therese fyllde 20 (hon hade maskerad), skolan, jobbade, tjejkvällar osv

 

December: åkte till P, slutade skolan, jobbade, köpa julklappar, tog slut mellan mig och P, firade jul i pappas nya hus, hjälpte pappa flytta, va barnvakt osv.

 

 


min jul

nu är julen över för visa, men inte för mig! ska ha en liten julklapps utdelning med morbror, mormor och så imorgon :) men kan berätta min julhelg lite snabbt!
i fredags kom pappa och hämtade mig, så provsmakade vi julskinkan och hade till "jul" mys framför tven.
på lördagen (igår) så gick jag upp tidigt och fick ett paket på morgonen, så hade vi julfrukost, jag hjälpte till  med maten sen vid en 13.30 kom farmor och farfar så käkade vi, 15.00 va det kalle anka. efter kalle runt 5 tiden så kom tomten (farfar) och delade ut klappar, vid en 19.00 var det nån klassisk tv grej som går som vi kollade på haha sen blev det fika och vid en 8-9 tiden åkte farmor och farfar och vi som va kvar hade jul mys!
idag (söndag) så åkte jag hem till mamma så käkade vi jul mat (IGEN), sen öppnade vi paket och myst!

har haft en bra helg och bilder kommer upp nån dag när jag orkar. detta har jag fått än så länge:
Familj:
- 750 kr presentkort på HM
- 1000 kr presentkort på bergvik
- dusch tvål
- pengar
- 1 år med gratis surf och gratis sms till mobilen
- bio kort
vänner och P:
- sminkväska med sons of anarchy loggan på med ansiktsmask, läppglans, ögonskugga, handkräm och ett armband i
- dom 2 sista böckerna till twilight sagan
- en lila el-tandborste (min favo färg)

det vi allra mest ville ha, kunde aldrig bli vårt, hur vi än skulle försökt.

okej son of no one kan vara en av dom sämsta filmerna jag sett! seriöst kolla inte på den... det stod att det handlade om typ en polis, nå mord å hans familj som utsätts i fara, det skulle va en thriller-drama. va bara tråkig drama typ.. nej va skit dålig! satt och spolade mig igenom filmen typ, och är besviken att dom tog så bra skådisar och satte ihop en sån här dålig film! nej nus ka jag kolla på ett avsnitt utav Rome och hoppas att jag blir på bättre humör.

Son of no one

idag så har jag bakat pepparkakor hos farmor, älskar denna tradition vi har innan jul! Emma, min syster va med också, skönt att få lite egen tid med syster och farmor/farfar! så jag hade en jätte trevlig och bra stund där, vi hann med att baka lite kola också, men tror det blev lite fel... det är ju inte menningen att pappret ska sitta kvar när man ska käka dom?!?! haha

just nu håller jag på att ta hem några filmer, tror alla kan vara väldigt bra... har tröttnat lite på serier faktiskt! men jag ska kolla på "son of no one" snart och den va från 2011, är ju väldigt bra skådisar med i den filmen så jag skriver sen om den va bra eller inte!


när man brytt sig så mycket, hur kan man bara sluta då?



hata

idag hade jag tänkt att sova länge, ingen skola eller inget jobb idag så jag behövde inte ställa nått alarm. men så vaknade jag av mig sjäv och tänkte "åh skönt klockan måste vara runt en 1" men nej, då va den 11.. jag hata denna morgon.

nu snart ska jag hoppa in i duschen och sen bege mig till Therese, så ska vi kolla på nån disney film. blir nog mysigt! nu när man blivit äldre uppskattar man dom filmerna mer, och jag tycker att dom gammla disney filmerna är några utav dom bästa filmerna som finns!


det blev nyktert

söndag idag och jag har jobbat tråkigt nog. igår (lördag) så hade Linn fest, hon fyllde 20 så va där ett tag, sen drog jag in till stan och mötte Therese och beltes, så träffade vi folk, käkade osv. slutade med att Therese sov hemma hos mig vilket va mysigt! och jag va nykter hela kvällen igår, lite roligt att se folk gå från nyktra till fulla, man inser hur jobbig man själv är när man är full.. minde roligt haha nej nu ska jag kolla klart på Rome avsnittet!

lite citat


haft en toppen kväll

har haft en toppen kväll här hos linnea, vi har ätit julmat (sjukt mycket också), bakat pepparkakor och mandelmassa figurer doppade i choklad, öpnnat våra julklappar och kollat på grinchen! och nu snart ska vi kolla på nån ny vampyr film som vi bara måste se ;) haha nej men har vart en jätte bra dag/kväll med tanke på vissa omständigheter.


jag känner bara att det va skönt att vi inte gick längre. för hur hade det blivit då?
och jag är glad att vi inte gick längre, för då skulle jag se vad du egentligen är.
jag är nästan överlycklig så att säga.

visst vi hade det bra, roligt och du hjälpte mig,
det kan jag inte ljuga om eller förneka,
för du va bra för mig just då.
men jag ångrar det jag sa, för jag tror mina känslor ljög.
och jag ångrar det jag gjort och allt jag sagt.
men jag ångrar inte det jag lärt mig,
aldrig det här igen.


så det kan bli

det är så skrattretande
jag vet inte om jag ska skratta eller gråta,
jag tror skratta! hahaha

jag trodde du va nått speciellt,
men vad är du egentligen?
Feg, omogen och svag.

Jag trodde det skulle ta hårdare på mig,
men jag känner:
har jag slösat pengar på det här?

visst det är tråkigt för du fick mig glad,
lycklig, du tog bort allt det dåliga bla bla bla bla bla....
men ärligt jag tror jag är för bra för dig,
nej jag vet att jag är det, way to good!

så du kan ta dina lögner,
din svaghet,
din omogenhet,
din feghet,
och köra upp det där solen inte lyser!
Ha ett bra jävla liv, för det ska jag ha,
ett sånt jävla bra liv där du inte förstör!

-

det värsta är att du inte förstår
och jag tror inte att du nånsin kommer göra det.

men jag vet inte om jag vill att du ska det,
för vad skulle hända då?

Rome

har blivit sjuk, hostar och är lite täpt i näsan... ja som sagt va jag hos Peter i helgen och jag hade det jätte bra! träffa trevliga människor osv :) och den här veckan har jag typ bara jobbat och gått ut och gått med therese.. men imorgon (fredag) så ska jag möt aupp frida så ska vi köpa Linneas julklapp, sen ska vi hem till Linnea och göra julmat, kolla julfilm, julbaka och öppna paket! tror nog att det kommer bli en jätte bra dag :D


nej nu ska jag kolla på Rome, en tv serie som jag laddat ner. vet att den gick på tv för några årsedan, men jag såg aldrig klart på den, men jag kommer ihåg att den va väldigt bra! så nu ska jag kolla om på det :D


åka med svärmor

ja igår så gick jag på älsklingens hockey match och dom vann! va rätt roligt att gå faktiskt men hade bra sällskap också. sen på kvällen blev det mys och sängen bara.

nu snart kommer svärmor så ska vi åka in till Ljusdal och handla mat och gå på systemet, Lena och Andreas kommer hit ikväll så ska vi bjuda på mat, eller ja Peter får laga och jag softa? typ haha sen ska vi nog gå ut nånstans som jag inte vet vart... haha nej nu måste jag göra mig iordning innan jag ska åka!




hos älskling

ja är jag hos älsklingen igen! sitter här själv för att han jobbar, men jag får väl typ gå till ica och sysselsätta mig? haha finns ju inte så många affärer här tyvärr omman int eåker tåg in till typ Gävle eller ljusdal, men vem orkar göra det själv? men funderar på¨att käka frukost (börjar få ont i huvudet) sätta på den film och typ vila, sounds nice!


kanske skriver mer se! har ingen anning kanske glömmer som vanligt haha

oväder

sitter fortfarande hos pappa... emma rider, oskar är sjuk, pontus i gävle hos sin pappa och malin och pappa är på nå julbord.. och jag har skit tråkigt! men känner inte för att göra nått direkt, är ju värsta regn ovädret ute?? skulle gå till affären förut med Tova, tror inte hon blev så glad över att det regnade så på henne.. haha ska snartr packe lite grejer, hjälper pappa och malin att göra det när jag ändå inte har nå att göra, men dom har ju så mycket grejer så vet inte vaart jag ska börja haha



5

-

Önskar att jag inte vakna upp,
för i min dröm var du inte sjuk.

barnvakt igen

nu sitter jag hos pappa igen och är barnvakt, ska va här tills på söndag tror jag! blir nog bra :) ska hjälpa dom flytta osv. hade prov i skolan idag, givk nog inge bra tror jag hahaha menjag gjorde mitt bästa, önskar att man kunde få poäng för det iaf!


om 1 vecka är jag hos min älskling och det ska bli skönt att komma dit! dels för att få träffa han men också för att komma bort lite, blir nog bra:)

RSS 2.0