tallin imorgon

har haft lite fullt upp dom senaste 5 dagarna, så jag har inte hunnit skriva något... men Helgen har vart bra, har varit med therese typ varje dag under helgen! och det har vart lovely. gick till och med ut i lördags, kändes som evigheter sen man gjorde det! haha blev att fira morsdag igår också hos farmor! var trevligt som vanligt..


Imorgon (tisdag) åker jag till Tallin med nåra från klassen. ska bli jätte skönt att få komma bort och tänka på annat. och till det hör inte skolan till, den är bortglömd nu! så 3 dagar, inge tänkande på plugg eller något annat problem. ska bara ha det roligt och njuta :D

en dag med Lukas :)

idag har jag passat min lillebror Lukas! :) hämtade han från dagis sen så åkte vi in till stan, köpte fika och gick bort mot mariebergsskogen. där kollade vi på djuren, men dom flesta hade redan gått in, men några djur fanns ute, sen lekte vi i lekparken, eller ja Lukas lekte i lekparken haha sen kom Malin och hämtade oss, så jag har vart hemma sen typ halv 8 :) har vart en bra dag idag känner jag :)


Lukas på bussen! :) det va roligt att åka tyckte han :D haha

han blev väldigt glad när han såg djuren!

Fika time!

och det va riktigt roligt att åka denna rutschkana :)


-

Everything will be good in the end.
If it's not good it's not the end.


det fungerade inte, så jag dog för en stund

har haft lite panik sedan en 12 ungefär... mitt Internet slutade fungera! hela min värld raserades, vad skulle jag nu ta mig till?! men duktig som jag är, så fixade jag det! kanske fick lite hjälp men det hör inte till.... haha men nu är jag överlycklig att det funkar igen :D idag är jag ledig, eller svenska va inställd, och lektionen efter den är jag klar i, så jag tog mig en sovmorgon :)


nej nu ska jag göra något viktigt, typ som att göra mat eller nått sånt... just det! om en vecka åker jag + några från klassen till Tallin, blir som en liten student resa :) det ska bli skoj :D

That's something I'll never forget, I won't forget

måndag idag och som vanligt gjorde jag inte mycket i skolan, hade inte direkt några lektioner men ändå, hade ju kunnat plugga lite? men nej lusten försvann lika snabbt som den kom... efter skolan satte jag mig med frida vid pråmen ett tag, sen åkte jag hem runt en 4 där någon gång...

men duktig som jag är så har jag gjort 2 skoluppgifter idag! så nu känns det lite lättare... fast ändå inte. skulle verkligen vilja komma ifrån plugget. typ nu. så därför har jag en paus från pluggandet och tar upp det igen om sisådär 3 timmar! Good for me! ;)


älskling, det vi strävar efter, kommer aldrig ske

söndag idag och jag har pluggat hela dagen tror jag... men det känns som att jag står stilla hela tiden... vet att jag kommer få en massa IG bara för att jag har vart så dum och skjutit upp alla skolarbeten, och inte riktigt brytt mig, kanske är för att det är sista året? men min helg nu då:

Fredag: va hemma hela dagen, kolla på tv lite med mamma osv.
lördag: JAG ÖVERLEVDE! ingen jävla "jordens undergång"! firade Jacob som fyllde 18 (gjorde det idag egentligen), sen åkte jag till therese och grillade!
Söndag (idag): som jag skrev ovan, jag har pluggat, kollat tv, diskat, ätit, pluggat... ja ni förstår!

jorden går under

Fredag idag och vad ska man göra idag? ingenting slår jag till med! haha ska kolla på tv och film, vänta på att bli trött, sova och gå upp imorgon vid en ca 1. åka till stugan och fira jacob som fyller år (han fyller egentligen på söndag), min kära lille bror blir 18 år, vart har åren tagit vägen? Gud vad jag börjar bli gammal... känner hur 20-års krisen börjar komma in...


just det på lördag ska jorden gå under. det var ju trevligt. ca kl 15.00 svensk tid och ca 18.00 Amerikansk tid. så när jag egentligen ska fira Jacob imorgon så kommer inte vi finnas kvar. tråkigt. nej men jag säger en sak: BULL SHIT! om jorden nu skulle gå under, vart är förvarningarna? borde man inte ha märkt något? nej utan det ska säga POFF så är jorden borta, eller? retard gubbe. fast egentligen så är det ju Demoner och andar som tar över jorden. hur troligt är det då? haha enligt han gubben... hmm...

nej ska vi se om jag lever i morgon efter kl 3. det märks ju om jag skriver här eller inte. om jag inte överlever. så vill jag bara säga: jag älskar min familj och mina vänner.

vill åka nu

blev att fira farmor idag, trodde vi skulle göra det i helgen :) så hon och farfar bjöd på grillat och efterrätt :) mycket gott! också fick jag se mina kusiner, som jag inte sett sen i julas, brukar inte se dom så här mycket på ett år! haha men det va trevligt :)

nu sitter jag här bara och gör ingenting, pratar med en från praktiken i Brighton, och jag vill tillbaka! nu! längtar så mycket... denna person vill att jag ska åka nästa helg, men jag kan inte :( även om jag vill så kan jag inte! får ta det en annan gång helt enkelt :) + att jag inte skulle vilja åka själv haha fegis Jenny I know ;)

ledig

sitter i skolan nu, även fast jag är ledig! har gjort en power point presentation ang Brighton. det blir nog bra, presentationen alltså. snart ska jag åka hem och då blir det att sova, är jätte trött och hungrig, har inte hunnit äta än och jag gick upp halv 9 typ.. inte bra det! nej ska ta och åka hem nu och få lite sömn och mat!

långradigt

hade sovmorgon idag och det gillas. kommer ha det varje onsdag framöver + vara ledig hela fredagar! me like. fast det är ju typ bara 2 onsdagar kvar innan studenten haha just idag är jag lat så då ska jag åka buss ist för att gå till skolan. blir lite långrandigt att gå samma väg hela tiden...

efter skolan blir det att åka till linnea, ska plugga. och denna gången ska vi verkligen plugga också! annars så har vi typ skrivit en rad och sen kollat på tv...

lättare sagt än gjort

tisdag idag och det känns som att dagarna går saktare och saktare. har panik inför allt skolarbete, studenten osv. men på något sätt kommer det ordna sig. hoppas jag. har vart påväg att plugga nu i någon timme men har inte kommit dit än. lusten är som bortblåst,även fast jag vet att jag måste plugga.


just nu händer det mycket runtomkring mig, och jag känner att jag behöver komma bort. bort från karlstad, värmland. vill utmana mig själv, vill göra saker som jag aldrig skulle kunna tänka mig göra annars. men det är lättare sagt än gjort...

nej nu ska jag väl ta och plugga!





fick för mig

hemma från skolan nu, eller har vart det ett tag nu. ska snart göra nått att äta också, lutar åt smörgås... sen blir det att träffa Therese, kommer nog hinna med att se Lea också :) fick för mig idag att det bara va 2 veckor kvar tills sudenten haha så tyckte att det va lite bråttom med allt, men sen visade det sig att jag hade fel som tur va!

nej får väl ta och göra dom där smörgåsarna....

min helg

har haft en bra och händelserik helg :)

Fredag: åkte till skoghall till nattis, va med henne, frida och linnea. vi hade ytterst roligt och mysigt! :)
Lördag: höll frida sällskap innan hon skulle hem, sen blev det att koll apå film och lite på euro vision, men som vanligt va det lika tråkigt, men roligt för Sverige att komma så högt upp iaf!
Söndag: åkte med pappa + co för att köpa studentskor + lite annat som fattas till studenten, och nu är det avklarat! är jätte nöjd, så nu längtar jag mer :D sen åkt ejag hem till therese, kollade på BB, lite tv osv.

nu är det måndag och jag ska dra mig tillksolan, det är bara 1 vecka kvar tills betygen sätts! har lite smått panik. men det löser sig nog, hoppas på det bästa :)

vill inte

Jag vill inte acceptera

Jag vill inte inse

Att du snart kan vara borta

 

Det finns så mycket jag vill att vi ska uppleva

Som vi ska göra

Som vi ska säga

Så mycket men ingen tid

 

Du är en av dom bästa

En av dom jag älskar mest

En av dom som jag aldrig kommer hata

Du fanns alltid där

 

Du vill inget säga

Men ja vet

Och jag vill inte acceptera

Vill inte inse



nothing

sitter hos Linnea, har pluggat lite, gjort våfflor, ätit popcorn, kollat på Tillsammans, och lite sånt :) bra dag! men nu spelar frida och linnea tv-spel, tråkigt tycker jag! haha nattis har drage härifrån... för hon skulle tydligen på bio. och jag känner att jag har inget att skriva om, så ha det bra! ;D

today is a good day, don´t you agree?

idag va visst lektionerna inställda... blev en liten sov morgon, skrivit ut skol uppgifter, fastnade framför Oprah (hatar det programmet egentligen, men det va riktigt intressant!), vikit tvätt, och nu när jag skulle plugga så behöver jag mamma! måste ha hjälp, och vart är hon? jo hon jobbar. typiskt. om någon timme kommer AM och ska massera mig, love it alot! ska bli riktigt skönt. hon är ju medium också, så jag ska be henne kolla efter ett spöke, tror att det är nån som förföljer mig... men spöket kan ju vara snällt också :) hoppas på det iaf! haha

nej brist på ingenting så ska jag plugga engelska nu.



massa plugg

Tisdag idag och jag känner hur studenten kommer närmare! och jag har en massa plugg kvar... måste plugga minst 2 timmar per dag nu framöver, annars vet jag inte om jag kommer klara det. vill ju inte ha IG i något ämne. det har jag lovat mig själv sen 9:an att jag inte ska ha. men men...

det här med att det inte ska vara någon skola till hösten skrämer mig lite. vad ska man göra om dagarna då? om man inte har något jobb alltså. ibland önskar jag att man kunde trolla med knäna! nej kaffe och plugg står på schemat nu.



bild

 

såhär ser min nya frisyr ut! :)

 


min helg

okej, jag har vant mig mer vid frisyren nu. jag gillar den. men just då i tisdags hatade jag den, men är jag hade duschat och fixat själv, så mycket bättre! men det tar ju ett tag innan man vänjer sig... tänkte berätta vad jag gjort i helgen!

Fredags: åkte till nattis, jag hon och frida handlade, sen blev det hem till nattis. sen efter nån timme kom Linn och Linnea, så vi började grilla och tog oss ett glas vin! :) senare kom Sophie, johan, daniel och några andra. blev kubb, prat och lite dricka.

Lördags: elin kom, vi kollade på film hela dagen och förberede maten som vi skulle ha på kvällen, blev grillat igen! johan oah dom kom på kvällen igen, vi spelade twister och pratade osv, hade det mycket trevligt! även om jag blev fullast haha men jag kommer ihåg allt! däckade vid en 5 på morgonen...

söndag: tyckte synd om mig själv, bara degade, åkte hem vid en 3 somnade och vaknade vid en 9 typ! kollade på BB och däckade vid en 2 på natten.

har vart en mycket bra helg! mycket skratt och så :)

RSS 2.0