lite bilder

lite bilder från vad jag har gjor tunder sommaren..

jag och nattis! utgång med brudarna nångång i juli!

jag, lovisa och hennes kusin drack vin och sen blevd et utgång!

jag och therese gjorde as god mat!

utgång med Frida och nathalie! frida va trött påväg hem...

nathalie har fortfarande inte riktigt lärt sig att parkera...!

varmt för frida...

mys med frida och elin vid sandgrund!

jobbade ett tag.. nu, nu är jag arbetslös igen! haha


come back

gick in på en blogg. så hade hon skrivit om dig. hur hon fick reda på det. hon reagerade så som jag gjorde. hur kan man reagera precis likadant som en annan?
jag hade förträngt hur det hade gått till, även fast det var sånt som man bara hörde. och nu, nu kom det upp igen. 3 år sedan och jag har fortfarande inte släppt det. men nu, idag så vet jag att du inte kommer tillbaka, aldrig igen. och det skrämmer mig. mer än nånting annat.

helgen

så va helgen över och jag ska dra och jobba snart! lovely. kan ju berätta vad som hände i helgen då..

fredag: jobbade till 14.00, åkte till therese en snabbis och drack kaffe, sen hem gjorde mig iordning och drog till Linn. där väntade tjejerna så vi startade grilla och dricka! hade det riktigt mysigt och roligt! drog ut på krogen senare, nattmat blev osv. en riktigt bra kväll!

lördag: åkte och jobbade vid en 2, slutade 6.. drog till lovisa vid en 7-8 och började dricka där, världens äckligaste vin tror jag. så blandade ut det med fanta (Y) blev betydligt godare då! drog ut på krogen, kom hem vid en 4 tror jag.. men hade en riktigt bra kväll!

söndag: sov bort hela dagen! hade ingen ork att gå upp ur sängen! möte frida vid en 5, hade donken dejt, våran dejt va mysig. sen gick jag hem vid en 7, väntade på att min kära bror skulle komma hem, det gjorde han, vid en 1!!! jag halvsov när han kom haha

men har haft en jätte bra helg, och nu får min lön gärna komma in! längtar

en jätte bra cam, verkligen! jobb-looken idag!


jätte mysigt, NOT!

idag har det vart en bra dag! va ledig, så sov bort halva dagen, åkte till therese en snabbis, gick på bio med flickorna såg Bad teacher den va bra! skrattade ett antal ggr, sen gick jag till Lovisa, så spelade vi kort, hennes bror och hennes brors kompis va med, jag vann varje gång! hihihi när vi spelade neger och president iaf! sen satt jag och lovisa och bara pratade, jätte mysigt! sen gick jag hem i regnet, mindre mysigt. fast fick låna ett paraply, Tack lovisa!


egentligen borde jag typ sova nu, men jag har ju vant mig vid att somna runt en 2-3, också mindre bra! ska ju upp och jobba imorgon kl 8!!!! nej nu ska jag kolla vad USA har att erbjuda mig! vill ju som sagt flytta dit någon gång typ alla jag känner vet tat jag vill det! så kan väl lika gärna kolla ;) hehe



RSS 2.0