dålig gjord

träffade ju frida och linnea förut och fikade, fick även med mig en halsduk hem! jag som hade shoppat klart.. men den va så mysig + att jag behöver den.. har hunnit med att plugga lite idag också, duktig som jag är! men nu är jag jätte seg, men jag kan inte sova..? har försökt att sova men det går inte.. typiskt! så jag kollar på Van helsing på 6an, och jag insåg nu hu jäkla dålig gjord den är! när den typ precis hade komme ut så gillade jag den jätte mycket, men nu sitter jag bara och skrattar, så otroligt dålig gjord!

mys!

sov hos pappa inatt, kom hem nyss och bytte om. ska möta upp frida och linnea för att fika, Frida fyller ju 18 år idag :D blir en stor flicka nu! men ska bli mys att fika med dom 2 flickorna :)) egentligen har jag inte tid att sitta här, som vanligt! så nu ska jag dra, skriver mer sen tror jag!

alltid lika trevligt!

kom hem för nån timme sen:) har vart en riktig mysig kväll! blev bjudna på tacos, och det va jätte gott love it! vi hann med 2 filmer; The others + Mr & Mrs Smith. och en massa prat, lika mysigt varje gång att träffas alla flickor! men är riktigt trött, men vet hur det kommer bli. jag kommer ligga och vrida på mig timme in och timme ut.. har inte haft sånna här sömn problem på flera år.. och jag vet inte vad det bror på heller! konstigt det där.. nej nu ska jag göra nått vettigt!

så mycket saker, men ingen tid

hade jätte svårt för att somna igår.. vet inte riktigt varför men så var det.. många tankar som dök upp osv.. snart kommer linnea och fridis och hämtar mig, vi ska till Sophie, ska ha en mys kväll, med tacos/film osv, kommer bli bra! men måste till affären också, jobbigt!

känns som att lovet inte riktigt räcker till.. känns som att jag ska göra 1000 saker, åka till sthlm, fylla i tattueringarna, kolla på therese&birras nya lägenhet, nyår, träffa syskon+familj+kompisar+ vila upp sig+ plugga.. åh det är så mycket och tiden räcker inte till! nej nu får jag väl gå till den dumma affären.. skirever imorgon igen typ..

måste sova

möte ju upp therese halv 11 i stan idag, och kom hem runt en nio.. köpte upp alla mina present kort + lite till. sen vid en halv 7 gick jag på bio med min lillasyster, vi såg den nya narnia filmen. och när halva filmen har gått blir jag kiss nödig! tänkte att jag kunde hålla mig men icket, fick spinga iväg till toan.. är helt slut i huvet och funderar på att sova, väldigt lockande. så jag tror jag gör det. filmen var förövrigt ganska bra, skulle kanske vara lite mer krig.. men föutom det så dög den, var bättre än 2an iaf.. såg också att den 4e pirates of the carribien ( eller hur det stavas) kommer ut den 18 maj, jag ska se den! nej nu måste jag sova, för trött.

love him

ja kom hem från morbror för nån timme sen, blev bjudna på god mat och sällskap! så nu har jag pluggat lite duktig som jag är + lyssnar på jay! love him<3
detta fick jag idag:
- presentkort på sf bio
- presentkort på HM
- nån skål + godis
- lampa

imorgon blir det upp tidigt! ska möta therese i stan ca halv 11, är ju mellandags rea nu.. hatar det egentligen, mycket folk också är det rea på allt fult! så jag ska vara noga med att inte köpa nått som man egentligen inte behöver bara för att det är billigt.. får se hur det kommer gå, men tror att det kommer gå bra!

riktigt nöjd

än är inte min jul över! ska till morbror snart och fira lite till, men ingen julmat tack och lov nu är jag trött på det..
det jag har fått i år:

- Plattång
- 2 dust it
- choklad
- presentkort på HM och Gina
- en hel dag i Sthlm + att se musikalen Queen; we will rock you
- Pengar

är riktigt nöjd med mina presenter, men mest över Queen, har velat se den musikalen sen jag var i England och det var i Augusti, och nu äntligen får jag det :D love it! nej nu ska jag göra mig iordning och invänta mamma

julafton

jag har fortfarand eingen julkänsla!! gaah blir galen på mig själv.. jaja.. sitter och väntar på att pappa ska hämta upp mig så ska vi dra vidare till farmor, längtar tills det! sen blire att sova där, sen imorgon ska jag,mamma och jacob ha en liten julafton, sen på söndag ska vi till min morbror.. jul hela helgen haha! nej nu ska jag göra mig klar! ha en bra jul allihop!

If I could, I would

åkte ju till bergvik förut.. va där i ca 7 timmar! och det var as mycket folk, varför handla allt en dag innan? jag ska inte säga nått men ändå.. äldre brukar ju typ vara ute 2 månader innan haha.. kanske inte.. fick det jag skulle ha så jag är nöjd, therese fick nog det hon också skulle ha, så vi bägge blev nöjda men trötta! nu är det ju "julafton" haha klockan är ju 00.12 faktiskt. och har jag fått julkänslan? NEJ! vad är fel? jag som faktiskt längtar til julmaten och kalle.. hoppas att det kommer imorgon när man sitter med släkten.. jaja nu ska jag typ sova.. så att man kommer upp imorgon!

happy day

1 dag kvar till jul, och jag har inte köpt alla julklappar än! men ska ner till stan och möta therese så blir det fixat :) trodde inte jag skulle få mina pengar idag men det fick jag allt, är riktigt nöjd :D nej nu mpåste jag springa till bussen! skriver mer sen :D

ovärt

va i skolan ca 1 timme... ovärt att dra dit! men va på stan med Fridis ett tag, hon skulle shoppa julklappar + att hon skulle långt bort så vi fick vänta på hennes buss, men jag är snäll och håller henne sällskap! haha Linnea va med en stund också, men sen skulle hon till vårdcentralen. men alla flickor ska träffas på tisdag igen för en tjejkväll :D gillar er flickor!

när jag kom hem förut så gjorde jag mat ( jätte duktig är jag) och det blev super gott! sen vilade jag sisådär 2 timmar.. och om min bror inte hade komme hem och väckt mig hade jag nog sovit längre.. nej nu ska jag kolla på family guy och vänta till nikita börjar!





favis flickor!


fortfarande inte

onsdag idag, och jag har varken haft tid eller ork att skriva här.. idag så börjar julovet! me like. men ska dit först och ha en "julavslutning".. får väl bara en massa onödiga papper.. + att det är 2 dagar kvar till julafton! och har jag fått julkänslan? nej! dumma mig :/ aja nu ska jag äta och sen gå till skolan!



så här sewroös orkade jag vara just nu... hehe..

hoppas jag...

god morgon! eller jag vaknade för typ 1 ½ timme sen.. och det va skönt att sova ut! mne jag skulle nog kunna sova lite till, känner mig lite konstig? känns som att huvudet bara svävar typ, vill inte bli sjuk! och inte nu, idag.. ska ju till linn ikväll ju, men även fast ja känner såhär så ska jag dra dit! kan ju inte bli värre? hoppas jag..

nej nu ska jag kolla på film,ha en bra lördag allihop!

ingen julkänsla

jahap idag var det fredag och jag ska tråka järnet! men måste vara utvilad inför imorgon, för Linn ska ha ett litet party, hon fyller ju år idag! grattis till dig:) somnade förut och sov ca 2 timmar men är fortfarande trött?! det är inte bra detta.. eller jag behöver no den sömn jag behöver, har sove lite konstigt dom senaste veckorna..

känns lite konstigt att det är julafton om 1 vecka.. ochjag har inte riktigt fått in den dära "julkänslan" men det kommer väl.. hoppas jag! längtar lite till kalle även fast man har sett det vart enda jävla år, men det är ju bara 1 gång om året så det skadar inte.. nej nu ska jag kolla tven!

robinson

igår orkade jag inte blogga och kommer inte ihåg varför jag inte bloggade.. men var nog antagligen för att jag var för trött haha. jaja idag är det torsdag och ingen speciellt har hänt i mitt liv.. hade en "vi" dag i skolan det var väl sådär skoj, bara på slutet typ, och filmen vi såg.. sen blev det en tur till pappa, och sen hem.. så har min dag sett ut typ.. haha nej nu ska jag kolla robinson!

älskling det som vi allra mest vill ha kan aldrig bli vårat

jahap kom hem för lite mer än 1 timme sen. träffade ju anna och therese, blev fika och prat! alltid lika mysigt mina favo tjejer:) och lilla Lea va också med, så söt är hon! fick sjunga lite för henne också, så nu är jag nöjd:) fick henne och skratta också, åh vill också ha en bebis... men det får vänta! nu väntar jag på att desperate ska börja, säsongens sista avsnitt trålkigt nog... vad ska jag då kolla på? går ju bara skit på tven under vintern..

föressten längtar jag ännu mer nu till partykryssningen.. bara så att ni vet.

partykryssningen

ännu en dag i skolan och jag saknar praktiken.. men men kommerju tillbaka v.2! idag blire att träffa Therese och henns busunge,har inte träffat hennes bebis på jätte länge ochdå har jag inte haft nån att sjunga för på jätte länge.. blir nog att träffa anna också, vi ska ju prata om partykryssningen vi ska på i januari, och jag längtar! nej nu blire att plugga lite!

mat

innan maten var klar!




och detta blev resultatet; pannbiff med gräddsås+ potatis! och det blev jätte gott, lite duktig är jag allt!

picture's

pepparkakor!

 

pappa,pappas tjej och en del utav farmor..

 

en utav mina vackra småbröder! + min lillasyster i bakrunden :)


I wish that we could give it a go

måndag idag och det är likamed skola, men det är ingen praktik imorgon, både tråkigt och skönt. kommer kännas konstigt att inte gå dit på några veckor.. va ju menningen att vi skulle lussa hos farmor&farfar imorse, men det blev inte så för det skulle vi för stressigt, och jag är glad över att jag slapp gå upp vid en 5 imorse!

igår blev det ju peppakrkaks bakning, och jag insåg att jag nog har växt ifrån det lite grann.. gör det ju mest för farmors skull.. men efter en plåt så kände jag " nej fy fan va tråkigt jag vill inge mer" men det gjorde jag. bara för att hon skulle bli glad. och et blev hon, men hon blev nog bara glad för att jag kom typ, haha. bilder kommer sen när jag är hemma tror jag!

söndag!

godmorgon godmorgon! väntar nu på att pappas flickvän ska komma så att vi kan åka till farmor och baka, ska bli riktigt mysigt! och det är riktigt fint väder ute också, soligt, hoppas snön kan förvinna, vilket jag tvivlar på men ändå, man kan ju önska! nej nu ska jag springa ner, kommer bilder imorgon tror jag!




 


tråkigt

nu har jag haft en sån där tråkig lördag igen.. har inte gjort ett dugg! inte ens pluggat.. bara legat här kolla tv, kolla datorn sen tven osv. vill bara bli trött så att det blir söndag så att jag kan åka till farmor och baka pepparkakor.. men tiden går ju så sakta när man har tråkigt! + att jag hostar som aldrig förr.. är inte snorig eller har ont i halsen längre, men hostar det gör jag! usch och fy, nej nu ska jag fortsätta ha tråkigt!

sista säsongen

lördag idag.. åkte till pappa igår efter praktiken för en taco-idol kväll! och Jay vann!! blev så glad, men det kunde man ju räkna ut att han skulle. i en undersökning så skulle 70% rösta på han och 30% på minnah.. men aja nog om idol, men visste ni förresten att nästa år är sista idol säsongen? det trodde jag inte..

idag ska jag nog bara plugga, jätte kul eller inte! men det behövs.. och imorgon blire att åka till farmor och baka pepparkakor! våran fina "vinter" tradition, men det är roligt och mysigt. sen på måndag blir det upp vid en 5-6 på morgonen för att ha vårat lucia firande där vi åker till farmor och farfar och lussar.. ännu en tradition! men jag ser inte fram emot att gå upp så tidigt.. men vad gör man inte för familjen?


när jag är runt dig fastnar min tunga.
när jag är runt dig vet jag inte hur jag ska bette mig.




tänker och funderar

nu har jag så där tråkigt igen.. vilket ja brukar ha ofta?? men det ger mig tid att tänka och fundera, lägga verkligheten på hyllan ett tag. det är inte så att jag mår dåligt, men det är så skönt att bra tänka. bara vara jag.
det är som om jag hamnar i trans, men visst är det skönt? och nu har jag fått en "favo" låt, och den kommer jag spela sönder inom 3 dagar..  men den låten får mig att tänka på vad jag ville förr och vad jag vill nu.. typ.. men många låtar eller ja texter får mig att tänka till ibland, om vad jag vill, om vad jag önskar i mitt liv. fasinerande hur musik kan hjälpa så mycket... fasinerande hur mycket hjälpa bara genom att man tänker och funderar, hur man bara är sig själv.

SJUK :'(

jag börjar bli sjuk?!?! hur är detta möjligt?! jag vill inte vara förkyld, hatar det! varför jag??? snorar, börjar göra ont i halsen, huvudet känns jätte tungt, och det känns som att mina ögon är hur tunga och rödsprängda som helst.. så tyck synd om mig nu! haha


imorgon blire idol final ochjag längtar! och söndag blir det pepparkaks bakning, och det ska bli riktigt mysigt :)) nej nu ska jag fixa nån mat och snora vidare typ...

every now and then I get a little bit lonely and you're never coming round

såg ett klipp på dig, och jag insåg att jag hade glömt hur din röst lät
men när jag hörde den var det som igår
och jag vill fortfarande inte inse att du är borta, även fast det har gått över 2 år.
jag vill inte, jag kan inte, jag får inte. för då kanske jag glömmer allt?
det är som att jag fortfarande väntar på att du ska ringa, men jag vet att du inte kommer göra det.
men frågan är fortfarande kvar, varför? och jag är nog inte den enda som undrar.. men varför?
har ställt mig den frågan i många år nu och jag har fortfarande inte komme på nått vettigt svar..
men en vacker dag kommer jag göra det




kanske bara är jag

nu är det inte långt kvar tills det är helg.. och att praktiken är snart slut för detta år.. kommer sakna det även all smärta jag har haft i kroppen.. kommer sakna dom som jobbar där faktiskt, dom är så snälla, trevliga och roliga dom är allt i ett lixom! haha var hos pappa förut och kom hem precis typ, jag glömmer alltid bort tiden när jag är där och jag undrar vart min bror är? han är borta och mamma med.. är helt ensam, och det gillar jag inte, känns tomt då, och som att det spökar här.. men det är väl bara jag.. nej nu ska jag vänta på att Nikita börjar!




nicest thing I've ever seen

tisdag idag.. och jag önska att det vore fredag så jag skulle kunna se idol.. typiskt! haha tror jag börjar bli sjuk också, inte bra det! känner att det börjar svida i halsen.. hatar det! idag kom jag hem från praktiken typ vid en halv 4 och då hann jag sätta på en tvättmaskin, diska och göra matlåda på mindre än 1 timme! woho jag är så duktig, men nu fryser jag och är svin trött. tror jag ska vila annars kommer jag inte orka se desperate housewifes + cougar town, och det måste jag se! så vila blir det..




Look, all I know is that you're the nicest thing I've ever seen
And I wish that we could see if we could be something

saknar

idag är det måndag och har vart en skoldag, och för en gångs skull så pluggade jag jätte mycket! brukar ju bara sitta och slöa men inte idag inte, och jag är riktigt glad över att jag hann med så mycket i skolan! efter skolan drog jag till pappi ska dit några gånger i veckan för att göra vissa saker. men jag ska inte skriva om det här kanske längre fram om jag vet om det funkar eller inte.. nyfikna??

imorgon drar praktiken igång igen, och jag längtar faktiskt lite men detta är sista veckan innan jullovet, sedan ska jag tillbaka v.2-8 så än blir dom inte av med mig. haha nej nu ska jag fortsätta kolla på csi och sedan sova så jag är pigg imorgon!

fullspäckad helg

hallå där! i helgen har jag haft fullt upp typ. i fredags så blev det att åka till pappa och sova där för jag skulle vara barnvakt tidigt på lördag morgon.. sedan på lördag kväll blev det utgång med Lovisa, madde och helena! och det var riktigt skoj, på nått sätt så började vi sjunga jul sånger på vägen hem?? haha sen idag så träffade jag Therese och åt lunch med henne alltid lika trevligt! men har inte sett hennes bebis på ett tag:( har ingen att sjunga för då!!! nej nu blir det typ pluggning..

inte haft tid!!!

ja nu har det gått några dagar igen sen jag skrev.. men jag har inte tid helt enkelt! i tisdags gick jag på bio med Therese och Anna vi såg "himlen är oskyldigt blå", och den va jätte bra, förutom att det kunde ha vart mer "action" typ.. sen har jag bara vart på praktik och sånt. ,men imorgon  är det fredag och det ska bli riktigt skönt att få lite ledigt!!




du gav mig tomma löften,sa jag inte att du skulle göra det? när ska du lära dig att jag altid har rätt? dina ord är som bortblåst, ge inte löften du inte kan hålla. när ska du lära dig?

RSS 2.0