sjukhuset

kom ju hem igår efter en väldigt lång och tråkig tågresa. rätt gött att komma hem, men tråkigt att vara själv! men idag så kom jag upp till skolan, hade matteprov hoppas att det gick bra kändes som det iaf! sen efter det så åkte jag till mormor för hon ligger på sjukhuset, inte så jätte allvarligt men ville hälsa på ändå, det är ju mormor. så nu sitter jag hemma ska kolla på DH som mamma spelat in åt mig och sedan ska jag till Therese och kolla på SOA!

Några bilder från i fredags:


Peter, emma och hans!

emma, hans, patrik och evelina!

Lena och Andreas.


åka hem

ja nu sitter jag och väntar på att mitt tåg ska gå, sitter själv hos P för han skulle på träning. men jag har haft en jätte bra helg!

i fredgas så satt jag ju själv här tills typ en 5 på kvällen haha sen gjorde jag och P iordning oss så drog vi och möte upp Lena och Andreas så drog vi till Hans och Emma, där vi käkade tacos spelade spel och drack, hade en jätte trevlig och bra kväll!

i går (lördag) så tog vi det lugnt bara,  vi mådde väl inte så jätte bra... sen på kvällen så kom Lena och Andreas så kollade vi på Så mycket bättre och en film, eller ja halva filmen för Andreas och Lena drog, och jag halv sov i soffan haha

och idag har vi bara tagit det lugnt, men det har vart en väldigt bra helg och det är tråkigt att dagarna gått så snabbt och att man måste åka hem. men ska bli ganska gött att komma hem också, även fast jag vill stanna...

sitter själv.

så nu sitter jag helt själv hos Älsklingen, lite tråkigt, men han är och jobbar så får vänta tills halv 6 ikväll när jag ska möta han i Ljusdal... ska åka tåg dit helt själv haha kommer typ tappa bort mig själv! men tror nog att det ska gå bra!

kom ju hit igår kväll runt en 6 på kvällen, så då gick vi hem till han, också började han laga mat åt mig ochd et va så jäkla gott! sen blev det en massa tv mys och sen runt en 11 så somnade vi! haha så tidigt har jag inte somnat på evigheter, och jag som hade tänkt att sova länge idag, men nej! vaknade skit pigg halv 10 typ. så nu sitter jag i hans super sköna soffa, kollar på tv!


rätt så död

sådär nu har jag jobbat klart för idag och ska snart lägga mig, vilket behövs om jag ska orka gå upp imorgon, börjar ju skolan 8.10, sen ska jag med therese till öppna förskolan och sen börja jobba! kommer nog vara rätt så död imorgon känns det som, sen så ska jag packa en massa för jag ska till P på torsdag och stannar tills på söndag! nej  nu sk ajag lägga mig :)

it's all your fault, you called me beautiful

sådär nu har jag äntligen tagit mig ur sängen. sitter vid köksbordet och väntar på att min mat ska bli klar, tror jag har kommit in i en fas där jag bara äter korv med bröd. men ärligt finns det nått bättre än korv med bröd? jag tror inte det. sova kanske. nej men jag har ju perioder där jag bara äter korv med bröd, det här är en sån period.



önskar tiden kunde gå lite snabbare så man kunde gå till jobbet och sen åka till Linnea! det skulle vara toppen! men nej sån tur har jag inte... men om jag har riktig tur så kanske jag får äta utav det Linnea bakar just nu :D fast jag vet inte vad hon bakar, men allt hon gör är gått så!


brist på bilder! så får bli en på mig och Lea från i sommras!




väckte mig som vanligt

som vanligt ringde P och väckte mig... jag skulle upp ja om ca 30 min egentligen! men får kanske somna om en liten stund.. men idag då så ska jag jobba! och imorgon och på onsdag, sen på torsdag ska jag åka till P och stanna där tills på söndag :) men idag efter jobbet så ska jag iaf åka till Linnea, måste ha lite mer säsonger utav OTH så jag har nå att kolla på när jag åker tåg! nej nu ska jag vila lite.. haha

skoj

ja som sagt i fredgas så va det tjejkväll, och det kändes som att vi hade setts varhe dag sen sommaren, märktes inte att det hade gått typ 2 månader.. men det va skoj! för det mesta iaf! sen igår (lördag) så jobbade jag 11-16, va en ganska dryg dag men det gick, sen åkte jag till therese en snabbis och en möte jag frida i stan så gick vi hem till mig, lagade mat och kollade på film! nu snart ska jag cykla till therese och kolla på SOA!

love

111020 <3

ingen som ville prata

nyss komme hem från jobbet, eller ja har väl vart hemma i en timme iaf så när jag kom hem så fick jag äppelpaj! så det fick bli min kvällsmat :) idag har det vart väldigt drygt på jobbet, ingen ville prata för att undersökningarna tog för lång tid! men den sista halvtimmen fick jag byta mot en undersökning som tog 3 min, den hade jag hällre tagit hela arbetspasset, för den ville ju alla va med på.


imorgon blire ju tjejkväll hos Linnea, som jag längtat! ska bli roligt att få träffa alla igen. så det kommer bli god mat, massa skvaller, skratt och mys! nej nu ska jag kolla på vampire diaries sen sova :)

all bad things, turns out to something good in the end

då har jag vart i skolan idag för första gången på typ 2 veckor haha kändes lite konstigt. men tack vara P så kom jag upp i tid, han är allt bra ibland. och han kommer nog ner i helgen igen, me like alot! nu snart ska jag vila, ska jobba 16.00 och då måst ejag vara pigg, vilket jag inte är nu! kanske skriver nått sen

tror jag är kär...

va längesen jag kände såhär
som om det inte finns nått som kan komma ivägen
som om det inte finns nått att krossa
som att det bara finns lycka
som att det bara finns du och jag.

när du ringer blir jag stum,
för jag hittar inte dom rätta orden.
när du får mig att skratta,
känns det som att det inte går att sluta.
När jag mår dåligt,
får du mig att glömma det på en gång.
men hur kan man känna såhär,
efter sån kort tid?

När du kollar på mig,
känner jag mig trygg.
när du tar mig i handen,
stannar tiden.
när jag hör dina andetag,
finns det bara lycka.
när du håller om mig,
vill jag inte att du ska släppa.

älskling, jag tror jag är kär. 


sådär, fick jag skriva av mig lite... 


I love it when you play it like that

sitter i Therese soffa nu och dricker kaffe! va ju på bvc förut och jag fick hålla i Lea när hon skulle ta sprutan, hon fick 2 styckna ett i varje ben och när dom drog ut sprutorna så började hon gråta, det gjorde ont i hjärtat! usch hatar när hon gråter, skulle själv kunna börja gråta då känns det som! men nu märks det inte att hon tagit nå spruta utan hon leker och busar som vanligt, och jag har fått gosa en massa. nej nu ska jag göra nå vettigt, som typ leka med Lea snea <3



days like this, I hate

nu snart ska jag ut i detta skit väder (regnar för fullt) och möta Therese och Lea på bvc, söta Lea ska få en spruta :( sen blir det hem till Therese och kolla på sons of anarchy, lovely! inge jobb idag heller som jag trodde, men nej då ska jag jobba på onsdag, är bara en dag kvar men ändå! ganska  roligt att ringa runt till folk och intervjuva dom, iaf dom som vill bli intervjuvade! haha 


annars har jag inte planerat så mycket idag, eller den här veckan, ska jobba på torsdag också, sen på fredag blir det tjejkväll med alla tjejer! på fredag kanske P konmmer ner igen, love it! hoppas att han kommer :) annars så blir det jobb på lördag med! och en massa slapp i helgen. men det är ju bara tisdag idag så får se vad som händer :)



how did it get so wrong?

hatar det här. när rätt känns fel och fel känns rätt.
när jag inte vet vad jag ska göra av allt.
när jag vill berätta men inte kan göra det.
när jag vet att jag kan men jag vågar inte.
när jag inte ens vet vad det handlar om, men jag vet ändå.
men varför visa sig svag för någon när man kan låtsas vara stark?

do you dare to look me in the eyes?

så nu är jag henmma igen, eller ja jag har vart det ett tag! har kollat på typ 3 filmer? har haft V Ä L D I G T tråkigt + att det är rätt ensamt här nu också... men ibland kan det väl vara bra att vara ensam också? nej inte dagar som dom här iaf. idag har det vart en riktigt depp-musik-dag och jag vet inte riktigt inte riktigt varför det är så, eller så är det väl så att jag förtränger det? men som vanligt tänker jag inte på det. kanske blir bäst så.



för dig, skulle jag göra allt, allt och lite till

ja som sagt igår så åkte P hem :( va rätt svårt att bara gå därifrån, när man ville följa med... men det får bli en annan gång! när jag hade lämnat P så fick jag till mc och möte Frida och Samuel, sen åkte jag och frida till linnea och när vi kom fram höll linnea på med maten haha så ja vi åt och kollade på gossip girl,gick ut och gick, käkade choklad, kollade lite mer gossip girl sen blev det natten!




haft besök

ja nu har det gått ett tag igen men har inte haft tid (som vanligt) jobbar på kvällarna också har jag haft besök här i fyra dagar! och det har vart en utav dom bästa dagarna på väldigt länge och nått som jag behövde faktiskt, behövde tänka på nått annat och då kom P ner och fixade det! och jag är jätte glad över att han komme ner hit :) men idag (söndag) så ska han åka hem :( vilket jag känner att jag egentligen inte vill, men så är det... sen när han åkt ska jag hem till Linnea, så ska vi kolla gossip girl och äta som vanligt! haha




älskar när du kollar sådär lite försiktigt på mig,
älskar när du håller om mig och kysser mig längs ryggen,
älskar när du får mig att skratta,
älskar när du säger dom rätta sakerna,
förlåt men jag tror jag föll för dig.

inte arbetslös nått mer

gått ett tag nu igen, men har inte haft tid! passade ju lukas som sagt 3 dagar förra veckan, sen i lördags så firade jag anna ( va inte bara jag men haha) jag hade det roligt förutom en viss sak! sen i söndags va jag med linnea och frida och sov hos linnea, igår (måndag) så va jag med frida som följde med mig hem! och idag (tisdag) så har jag vrt på en arbetsintervjuv, och jag fick det! så nu är jag inte arbetslös nått mer :D me like!!!







RSS 2.0