snabbt tempo

ja, jag skrev ju aldrig hur det gick första dagen! men det gick bra, verkar vara en bra klass och en bra lärare. men det kommer bli ett väldigt snabbt tempo, men det känns som att jag kommer klara det ändå! när jag väl börjar fatta haha


Skulle ha träffat F idag, men fårse, för jag ska passa Lea också! åh älskar den lill tjejen ja! så ska ta med henne och göra nått kul, som typ mariebergsskogen för det gillade hon när jag va där med henne i fredags! men vi får se, regnar ju inte idag så det kan man ju kanske kosta på sig att dra dit! :) nej nu ska jag göra mig iordning!

nervös

Söndag idag, och jag har passat Lea typ hela dagen:D så vi har haft tv mys, lekt, sjungit osv :) och nu har jag äntligen fått henne att somna! en övertrött tjej :) så nu ska jag vänta på att Therese och Birra ska komma! men får sätta på nån film tills dom kommer :) eller vila lite kanske.

börjar bli lite nervös inför morgon dagen, en ny klass osv. känner ingen! men jag måste! ska ju få minst godkänt i matte nu! men tror nog att det kommer gå bra, vet ju vart jag ska osv, eftersom att det är på min gammla skola, så det blir inga problem med att hitta iaf!

back to school

Jahap då var det Torsdag idag då. har gjort en massa i veckan tycker jag och dagarna räcker inte riktigt till... på måndag börjar jag på komvux redan.. sommaren har gått så jäkla snabbt! men det blir nog bra, ska bli skönt att göra nått om dagarna, även fast det bara är 3 ggr i veckan så ska det bli riktigt skönt!
har gosat med Lea halvadagen idag! hon har skrattat så jäkla mycket och varit så gosig, min gose gud dotter! nej nu ska jag vara social mot Therese :)



gosigaste Lea, när jag fyllde 20 år, så va hon så gosig!


bilder från Göteborg!


påväg till GBG

framme på hotellet,påväg till liseberg!

spegelhuset!

ska äta middag! fina Therese

väntar på maten!

Therese på hotell rummet! sista dagen

i GBG

vi käkade grill-buffé innan vi skulle hem!

avslutar med en bild på mig! :)


time to sleep

nej,  nu måste jag lägga mig! ska ju upp typ 5... hoppas jag inte försover mig, men det tror jag nog inte att jag ska göra! även fast jag kan va duktigt på att göra det... haha nej håller på att somna framför datorn nu... ett tecken på att jag verkligen borde sova!

ska försöka bli bättre på att uppdatera! men blir mer till veckan isf!

lite mer utav min sommar!

grillning på G! kan inte påstå att vi va så bra...

nån sjö vid molkom! as mysigt

min älskade bror! var på 30+40 års kalas!

mim morbror och hans tjej! (dom som fyllde 30&40)

va i kil och festade med Anna och Therese! anna däckade påväg hem...:) haha

 

 

 


Sötaste lea! <3

 

 

Åh Lea är så otroligt söt! och jag är så glad över att jag får vara en del utav hennes liv! :) och hon har blivit så stor, inte långt kvar tills man vart med henne i 1 år! tiden går så snabbt! :)


götet imorgon

jahap fredag idag, och jag ska lägga mig super tidigt! för imorgon ska jag upp ca 05.00, ska till Göteborg med Therese. ska bli otroligt skönt att få åka bort över en natt!

nu snart ska jag ner till stan och till systemet! sen blire till therese också, så ska jag gosa med Lea... hon kommer bli arg då! eller gosa tillbaka :) haha nej nu ska jag dra mig!

I don't got the feeling

är så otroligt dålig på att skriva.. men har annat för mig. spenderar hellre dagarna med bra umgänge ist för att sitta vid en dator hela dagen!

men nu eller ja idag (tisdag) har jag spenderat med Therese och anna! vi lagade lite mat, spelade alfapet ( jag vann!!), kollade tv och pratade! så har haft en rikigt bra tisdag:) jag hoppas denna vecka går jätte fort, för på lördag drar jag och therese! vi ska nämligen till Göteborg, så ska vi spendera en natt där! ska bli rikitgt mysigt, åka karuseller, äta ute, kolla i affärer osv. så tror det kommer bli 2 toppen dagar!


RSS 2.0