hatar frisörer

klippte mig idag. blev det bra? nej! jag ville ha en sån frisyr som jaghade förut, visst det är typ det, men hon har ju klippt upp hel konstigt. ser ut som att jag har en hjälm eller nått! nej fy fan såhär besviken har jag aldrig varit. och jag kan knappt ha det uppsatt för att det är kort, ska ha på mig mösa ända tills studenten. fast då lär jag säkert se ut som en transa, vilket jag redan gör....


ska snart träffa linnea ch frida, hoppas att dom inte skrattar. nej

helgen

har haft en bra helg! i fredags grillade jag med therese och birra, anna va tyvärr inte med :( igår (lördag) så åkte jag till pappa för att äta påskmat, blev att jag stannade över där och åkte hem idag (söndag).

mitt påskägg av mamma!

2 utav mina bröder!


påskafton

idag är det lika fint väder som igår! helt underbart. idag är det även påskafton, så jag har letat påskägg. har gjort det så länge jag kan minnas, och tänker inte sluta än på ett tag!
och jag hittade mitt påskägg, fick väl lite ledtrådar också haha men nu snart ska jag göra mig iordning för att bege mig till pappa. ni får ha en bra påsk allihopa!

sol sol sol!

idag blev det ingen slapp dag. mamma och jag cyklade till bergvik för att köpa lås till min cykel och lite andra grejer, framåt och tillbaka är det ca 4 km. + att det va varmt och på vägen hem, så var det motvind, och har min cykel växlar? NEJ! jobbigt? JA! men när jag kom hem så blev det att glo lite på tv och sen sätta sig på balkongen om hopp att få lite mer färg, och jag har lyckats! mina armar är jätte bruna, eller ja brunare än innan haha och röd på bröstkorgen, och lite färg i ansiktet, jag är nöjd!

snart blir det att dra till Therese, tror anna skulle vara där också. ska gosa med Lea och bara ta det lungt. måste lägga mig tidigt ikväll... ska upp tidigt och det är jobbigt! haha nej nu ska jag fortsätta kolla på Herbie :)


bild från flyget till Brighton

red riding hood

blev att gå på bio förut, lite spontant sådär. men det blev att se Red riding hood. den va as bra! tycker jag iaf, skvatt till och med en gång haha fjantig som jag är.

nu sitter jag i min säng med en coca cola vanilj brevid mig, and I love it! gillar coca cola vanilj nästan mer än vanlig, hoppas att dom kan finnas i flaskor snart och i varje affär och inte i några bara! nej nu ska jag kolla på BB och drick min vanilj cola!



påsklov

jahap idag började påsklovet, ska bli skönt med lite ledigt. skulle velat åka bort på lovet, men får väl stanna kvar i skit karlstad. men det går det med! kommer ju åka bort snart ändå, ska ju på student resa med tjejorna + 2 till. ska bli roligt. men idag då, blir inget märkvärdigt, sitter och lyssnar på OC musik love it! imorgon ingenting, och på lördag påskmat hos pappa. startar in lovet lite försiktigt! :) haha


gammal bild

en bra helg

det har vart en bra helg.. I fredags så grillade jag, Therese och Anna, super gott! blev prat, BB och att kolla lite på harry potter. i lördags åkte jag med mamma till väse, skulle hämta en cykel ute i väse.. kände konstigt att vara där. för väse var ett liv jag lade bakom mig. aja.. sedan åkte jag till pappa, blev grillning och vin intag där! mycket trevligt. sen idag ; söndag, försökt sola lite, men kommer få vara blek. sen hem till mamma och bara tage det lungt.


när jag såg det tyckte jag synd om dig. trodde jag skulle bli glad. men nej. är det ett tecken på att jag växt upp? eller att du stannat kvar på samma plats? och jag har insett, vi kommer aldrig mer att ses. och det älskar jag.

omtumlande

fredag idag, det skulle ha blivit grillning, men inget fint väder så jag Therese och Anna får hitta på nått annat att äta :) denna vecka har varit lite omtumlande.. har hänt mest dåliga saker. och jag vet inte hur jag ska bearbeta det. tänker inte skriva ut vad som har hänt... men som sagt vet inte hur jag ska det eller vad jag ska göra.. hoppas att det löser sig bara. nej nu sk ajag göra mig iordning och möta Therese :)

ingen aning

jag har ingen aning om vad jag ska skriva om längre.. förut kanske inte va så jätte intressant heller men.. ja jag har ont i foten, och jag vet inte vad jag har gjort... hade ont igår också, men det gick över, men nu har det kommit tillbaka. det drar i hela sidan av foten, inte skönt alls!



men nu har våren verkligen kommit! förutom idag då det är lite muligt, men igår va det as fint väder! det gillar jag mycket :D nej nu ska jag plugga eftersom att jag är i skolan.

bilder från Brighton

flyget till brighton

mitt rum

 

piren vid stranden

i London

där praktiserade jag&felicia

stranden..

 

sådär då var det några bilder från brighton!


sjuk

det går bara längre och längre emellan minna blogg inlägg.. men jag glömmer! idag är det 5e april och jag är sjuk... hatar att vara sjuk! så hoppa smin feber går över och jag kan vara tillbaka till skolan imorgon igen.. det är inge roligt att vara hemma..


I lördags va jag på dop, Lea döptes :) det va ett fint dop:) efter det så blev det "efterfest" med dom som ville typ haha och jag var nog en av dom som va nyktrast :) kändes som det iaf :) och det va ovanligt för mig tycker jag! haha

sen har det inte hänt så mycket mer... nu sk ajag fortsätta vara sjuk och tyck asynd om mig själv!

RSS 2.0