är likadan själv

ja som jag skrev igår så åkte jag till linnea. blev vin, prat, spel, hemma gjord pizza! en mycket mysig lördag! och denna vecka har jag lov. ska bli skönt att få sova ut lite, fast.. kommer nog ha så otroligt tråkigt under dagarna! det är de värsta med lov, man sover bort dagarna och sen klagar man på att man inte hunnit med nått! ska inte säga nått egentligen efetrsom att jag är likadan själv, men ändå. får väl syssel sätta mig med nått... nej nu blire film på 5:an..


lördag

lördag idag, och jag ska snart dra till linnea! igår (fredag) så va jag hos therese, drack lite vin + god mat. och igår va det den sista praktikdagen! och jag vill tillbaka. saknar det. otroligt mycket. men ska dit på tisdag en snabbis och få en liten gift :) ja som sagt ska till linnea snart , blir mer vin ikväll! men jag ska ta det lungt, har ju blivit lite äldre på mina dar så kan inte hålla på så som man gjort i sitt liv ;) haha  nej men blir väl mycket prat+ spel+ mer prat + en massa skratt! nej nu ska jag få mig nått i magen :D

beslutsångest

va sjuk längesen jag skrev nu! men jag har inte haft ork eller lust.. torsdag idag.. och min vecka har vart likadan som alla andra veckor. praktik-va med kompisar-sova osv. fast i måndags hämtade jga min student mössa :D gissa om jag är glad?! åh den är så fin tycker jag :D ska ta kort på den + sakerna jag fick med! love it. har även beställt en ny student klänning då den andra inte passade, men denna tror jag på! va från en annan sida också. och en större storlek, så den borde passa..


imorgon är det sista dagen på min praktik. jag vill inte sluta! fast ändå så vill jag. kommer sakna vissa personer så grymt mycket, men inte att packa upp alla varor, det kan kvitta. åh har lite ångest... men får väl börja dra dit mamma så hon kan handla där ist för på poop maxi haha

fail på oss

jahap fredag idag då, och vad ska jag göra? jo plugga med therese haha FAIL! men måste man så måste man, men vi har inte kommit så långt än.. blir väl nån film också skulle jag kunna tro :) Lea ligger breve mig och pratar, så go unge! och jag ska gosa med henne snart, hon ska ju lägga sig snart typ..

åh på måndag ska jag hämta mig student mössa :D åh är så lycklig :D + tt jag ska till brighton snrt :D wiho! love my life

I GOT IT

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih!!! minns ni när ja skrev att jag va på intervjuv ang utlandspraktiken i Brighton? och vet ni vad? JAG FÅR FÖLJA MED! JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD! åh jag vet inte vart jag ska ta vägen, trodde inte att jag skulle få följa med, men det fick jag :D jag åker v.11 och är borta 1 vecka.. det va egentligen 2 veckor man skulle vara borta, men dom hade förkortat det. men jag bryr mig inte för jag ska till Brighton:D



så här glad är jag nu + lite till


vi tröttnade för vi är bra

hallå där alla blogg läsare! sitter hos linnea i min klass, vi har pluggat. men det blev inte så mycket utav det. vi tröttnade efter ett tag haha men ska sova här, mys! frida och sara är här också, mera mys! vi har druckit massa cola, ätit chips, choklad, chees balls och god mat, men like. och jag känner att jag är jobbig. så nu ska vi kolla på film haha den nya med christina augilera.

hejdå ha en bra söndagm jag orkar inte med mig själv nu

can't help myself

äntligen fredag! när jag kom hem förut runt en 3 så tog jag ett bad, och sen vilade jag i typ 2 timmar! haha lite mycket kanske, men välbehövligt. och när jag vaknade hade mamma gjort mat :) nu kollar jag på en film, som är ganska bra, än så långe iaf :) och denna fredag har jag inget inplanerat, inte imorgon heller.. och jag har tråkigt, och då kommer jag ha ännu tråkigare imorgon typ.. nej nu börjar filmen igen!

lite utav 2010

lite utav det bästa som hände mig 2010. detta är bara några saker. fick även lära mig en massa under 2010, kom folk närmare, gled ifrån folk osv och min bästis fick barn :) jag gillar mitt liv helt enkelt!

fick se min älskling Erik Grönwall!

fick även se Erik Saade

fick se min favorit film på teatern i Lodon, och jag älskade det!

åkte ju ofc till england då ;) och vill tillbaka...


försökte spela tuff men är långt ifrån hård

tisdag och det har varit praktik, när man såg att det va så fint väder idag ville jag inte vara där! och nu när jag kom hem så va solen borta typ, typiskt! men snart ska jag till Linnea, Frida följer ju också med, så ska vi kolla på skräckis.. varför gör jag det när jag blir så jävla rädd varje gång? jag gillar dom, men blir rädd. konstigt det där haha

dagens outfit!

bilder

idag tänkte jag visa lite bilder..

min outfit idag! älskar mina nya leggins från gina :D

kom till skolan och fick denna fina bild utav Frida. visst är det likt mig? ;)

och jag gjorde denna otroligt fina frisyr på Frida! inget hon uppskatta..

 

sen åkte jag hem till pappa, och nu är jag hemma igen och ska plugga duktig som jag är :D


mitt liv va förstört

måndag morgon nu, ochjag är trött och vill ha mer helg! lördags så va jag med therese, anna och birra. men anna åkte efter ett tag och jag stannde kvar och sov även över där. hade inte mycket till val heller..
för på lördan så va jag och therese på bergvik och sen på kvällen inser jag att jag har tappat mitt bankkort,legg och busskort. mitt liv va förstört. och då kläcker therese ur sig "men det såg jag på brickan i coop resturangen" . så dan efter ringde jag till bergvik och kollade om coop hade mina kort, och det hade dom! mitt liv va räddat igen, jag älskade mitt liv då! så blev att springa till bergvik typ, och hämta det! min helg, mitt liv, min framtid va räddad! tack coop för att ni räddade mitt liv!


nej nu snart ska jag till skolan, ska hoppa på frida för att hon är kort. sen ska jag sträcka ut henne. jag vet att hon skulle uppskatta detta! nej nu orkar jag inte med mig själv längre. ha en bra måndag! tack och hej

can anyone hear me behind this castle walls?

äntligen fredag! längtat efter denna dag. och jag har inget planerat idag vilket är ovanligt för mig tycker jag. men ska bli skönt att bara sitta och ruttna haha. men jag vet att jag kommer bli uttråkad om nån timme typ.. och då får jag fortsätta med att göra ingenting och sen sova haha. nej nu ska jag fortsätta med att göra ingenting, lyckos mig!


varför är allt med dig så komplicerat?

hoppas den passar

känner att jag behöver mer ledigt! visst jag saknade praktiken, men det tar verkligen på krafterna. och det är det som är så jobbigt, känns som att jag inte får tid över till nått annat typ.. även fast jag har det så är orken borta, så skönt att det är fredag imorgon! just de, beställde min student klänning igår :D hoppas den passar!

idag efter praktiken drog jag till pappa, kändes som det va en evighets sen jag va där, och det va förra veckan bara..  men blir alltid lika glad utav att träffa Lukas, han gjorde min dag. försökte att kolla på vägen med viggo mortensen, har försökt se den förut, men den är ju så otroligt dryg! så efter typ 1 timme stängde jag av haha


det som sårar är att jag kom er nära, och nu är det borta. Jag hatar det

partykryssning

hej! va ännu ett tag sen nu sen sist... man va ju på partykryssningen + att jag blev sjuk! måste sluta skrika så haha.

nejmen partykryssningen då; det va roligt, men hade nog lite för höga förväntningar! men var ju där med bästa tjejorna så det gjorde inte så mycket. men blev dret packad på torsdagen så blev inte så mycket dricka för mig på fredagen hahaha men sånt hör till typ.. nej men nu har man testat på det!

sen blev jag hes och förkyld, inge roligt.. också har praktiken drage igång igen, har ju saknar personer där så va skönt att vara tillbaka. nej nu ska jag plugga och vänta på att en film börjar..

RSS 2.0