<3

du är det bästa farfar


hos pappi

sitter hos pappa, har vart barnvakt igen! ska åka in till stan om nån timme och jobba. vaknade upp i panik imorse utav att min syster skrek att alla hade försovit sig haha även Lukas på 4 år hade gjort det, lite otippat! haha men alla kom iväg iaf och det är väl de som är huvudsaken ;) ska bli skönt att komma bort nästa vecka för då åker jag till älsklingen, så några dagar att bara koppla av behäver jag just nu, tänka på annat och sånt. nej nmus ka jag äta och sen gå ut med Tova :)

sova snart

inte haft tid att blogga under helgen! men som sagt i torsdags så firades therese lite, sen åkte jag hem till pappa och hjälpte malin med lukas så jag sov över där, i fredags så gick jag på stan med Therese, fixade grejer inför lördagen osv sen hade vi idol mys och kollade på SONS. i lördags så jobbade jag och sen åkte jag hem till therese och gjorde mig iordning eftersom hon hade maskerad fest, sen drog vi ut. och idag (söndag) har jag vart skit trött och inte orkat göra nått, men nu är jag hemma i min säng och ska sova snart, är rätt sleten!



bästis 20

idag fyller en utav mina bästa vänner år, Therese fyller 20 idag! stort grattis till dig :) ska dit om nån timme och fika, sen ska jag hem till pappa igen för att hjälpa till med lukas. blir nog bra det! :) kan skriva mer imorgon


sådär lite bilder på mig och födelsedagsbarnet!


min helg

Fredags: åkte till pappa och hämtade lukas på dagis, senare på kvällen så blev det idol mys och lite filmer.
Lördags: bakade med Lukas, vi gjorde pepparkakor, sen hade vi bara en lugn dag,s en på kvällen hade vi tv mys och jag o oscar kollade på lite filmer.
Söndag: emma och lukas bakade, jag städade, pappa och malin kom hem, vi fikade och pratade, sen åkte jag till Therese så gick vi ut och gick.

det va vad jag gjorde i helgen lite kort, igår (måndag) så jobbade jag, va väl lika drygt som vanligt haha men tiden gick rätt fort ändå kanske va för att jag inte hade jobbat på ett tag. idag (tisdag) så ska jag snart möta therese så ska vi gå ut och gå, sen hem till henne så ska mysa och leka med Lea :)



Bruno Mars, It will rain

If you ever leave me, baby
Leave some morphine at my door
Cause it would take a whole lot of medication
To realize what we used to have, we don't have it anymore


There's no religion that could save me
No matter how long my knees are on the floor
Oh so keep in mind all the sacrifices I'm makin'
Will keep you by my side and keep you from walkin' out the door

Cause there'll be no sunlight
If I lose you, baby
There'll be no clear skies
If I lose you, baby
Just like the clouds, my eyes will do the same
If you walk away, everyday it'll rain, rain, rain-ai-ai-ain


I'll never be your mother's favourite
Your daddy can't even look me in the eye
Ooh if I was in their shoes, I'd be doing the same thing
Saying there goes my little girl, walking with that troublesome guy

But they're just afraid of something they can't understand
Ooh but little darlin' watch me change their minds
Yeah for you, I'll try, I'll try, I'll try, I'll try-y-y-y
And pick up these broken pieces 'til I'm bleedin'
If that'll make it right

Cause there'll be no sunlight
If I lose you, baby
There'll be no clear skies
If I lose you, baby
And just like the clouds, my eyes will do the same
If you walk away, everyday it'll rain, rain, rain-ai-ai-ain

Oh don't you say (don't you say) goodbye (goodbye)
Don't you say (don't you say) goodbye (goodbye)
I'll pick up these broken pieces 'til I'm bleedin'
If that'll make it right

Cause there'll be no sunlight
If I lose you, baby
And there'll be no clear skies
If I lose you, baby
And just like the clouds, my eyes will do the same
If you walk away, everyday it'll rain, rain, rain-ai-ai-ain

<3

bra helg

åkte till Therese i tordags och sov där tills söndag (igår). har haft en jätte bra helg, torsdag och fredagen blev det en massa mys bara och i lördags drog vi ut och jag blev rätt full, alltså rätt så bakis haha och på det skulle jag jobba! men det gick rätt så bra att jobba, va väl väldigt trött och lite seg, så jag ska nog inte vara bakis och jobba nå mer iaf! haha

nu snart ska jag dra iväg att jobba, kommer bli 3 dagar i rad som jag jobbar, ledig på onsdag och sen jobbar jag på torsdag, sen ska jag vara barnvakt hela helgen! tråkigt men det kommer nog gå bra, hoppas det iaf, eller ja jag vet att det kommer gå bra. nej nu ska jag göra mig iordning :)

som vanligt

inte orkat blogga som vanligt! och som vanligt har det inte hänt nått speciellt i mitt liv! haha kanske saknat P mer än vanligt... men annars har jag jobbat, vart med therese, anna, frida, linnea och vart hos pappa! så nu ska man vara barnvakt några gånger framöver! ska få en ny mobil nu också tydligen haha utav Ann-Marie, en samsung galaxy s! inget jag klagar över iaf! och helgen kommer spenderas hos Therese och bästa guddotter! kommer nog bli en awesome helg, mycket mys med Lea.


Gos Lea!


önskar att du vore här, som alltid

Jag önskar att du vore här.
men det vet jag att du aldrig kommer vara.
och det spelar ingen roll hur mycket jag tänker på dig,
för du kommer aldrig komma hit igen.
och jag kommer aldrig komma över det här,
även fast jag vill.
Men jag fick inte ens säga hejdå



<3

new clothes

idag känns det som att jag har gjort mycket, även fast jag inte har det. i fm så åkte jag till Therese så ansökte vi till komvux, gosade med Lea, jag hann med att aäga hej till Anna och sen begede jag mig till jobbet. dom 2 första timmarna gick snabbt sen gick det saktare och saktare.. men det gick bra!

så nu snart ska jag lägga mig. har betsällt lite grejer bla ett par nya skor och nån bh grej och grejer till älsklingen i julklapp. skönt att ha nått avklarat i tid iaf haha just de! fick ju hem kläder idag som jag hade beställt från halens! det blev det här:

+ ett 2 pack trosor.

 

jag är super nöjd pch allt satt jätte bra, och det känns bra med lite nytt i garderoben;)


RSS 2.0