skulle ha...

blev ingen promenad i mariebergsskogen igår.. för mycket is så skulle inte kunna ta sig fram med barnvagn.. men blev att vi gick ner till stan och kollade runt, handlade mat och gick till birra till hans jobb. sen blev det hem till therese och laga god mat och se på film och självklart en massa skratt och prat inför kryssningen på torsdag!

skulle ha klippt mig idag, men det verkar inte bli av.. så får ta det en annan dag, och jag måste det + färga håret, min utväxt syns ju från andra sidan jordklotet typ.. hemsk alltså! haha

jag kan?

anna åkte runt en 11 och therese runt en halv 1, blev som jag sa mycket skratt och prat! och det behövdes, hade mycket som behövde komma ur mig! och det va inte posetivt! haha
lagade ju också mat det blev; Wok med kyckling, bacon och ris + en sås jag gjorde. dom gillade det, då måste det betyda att jag faktiskt kan laga mat?! haha

imorgon blire en promenad med therese i mariebergsskogen, en tur på stan och fika! lika bra och mysigt varje gång, också följer ju hennes söta bebis med! så kan gosa med henne lite också. nej nu ska jag sova. blir nog en liten uppdatering + bilder imorgon!

I have stopped using them, because they disappears

ojdå.. har gått några dagar sen sist! men dra en lång historia kort, så har jag haft praktik, och tiden som har blivit över har jag varit med kompisar och pluggat. så har inte haft en tanke på bloggen!

idag är det fredag och andra veckan på praktiken är över. idag blir det fredags-mys hos mig, men anna och therese. ska laga god mat och kolla tv som kommer leda till för mycket prat och skratt! love it. nej nu ska jag kila i väg till affären. ha en bra fredag!

om 1 vecka är jag på båten, lääääängtar!



satan så ont

lördag idag då, blir nog att dra till therese snart! va hos hene igår med, blev mycket skratt och kortspel :) just de va ju på intervjuven i torsdags, och det kändes bra.. ända till dom kom till nörvaron, den kanske inte var lika bra.. men dom sa att jag måste gå till skolan nu varje måndag när det är skola osv.. men dom tyckte att jag var duktig, och resonerade rätt! men jag ska inte ha för höga förväntningar...

fyllde i min atattuerin gar i torsdags, satan va ont det gjorde! den som ska göra där, gör det inte! men som tur va så gick det snabbt, men aldrig att jag ska göra om det där! spånar på lite ideer tills den nästa jag vill ha, men har insett hur otroligt kränsen jag är haha



ooooont!!!


Got no feel, I got no rhythm,I just keep losing my beat

åkte till therese förut, hade det mysigt med kvällsmat och prat och en massa skratt :) men skulle behöva sova, men vill ju kolla runt på datorn också haha jobbigt det där.. imorgon blire praktik,sen när den är slut blir det att stressa iväg till birra så han får fylla i min atatueringar (blev inget idag) sen stressa bort till skolan ang invervjun, känns som att det kommer bli en massa stressande imorgon. vill ha helg nu! nej nu ska jag kolla det jag ska sen ska jag sova :D


så otroligt jävla RETARD är du!

inte vara själv

andra dagen på praktiken idag! och det är faktiskt lite roligt, elr ja perosnerna där är roliga, och då blir det roligt att åka dit. men är jätte trött.. men ska tll therese och dricka kaffe. fick en känsla utav att jag inte ville vara själv.. så då åker jag dit :) men måste fixa lite grejer innan. det är tråkigt när man vet att man måste göra nått, men man orkar inte egentligen.. men detta måste jag göra, men ni får inte veta vad det är ;) haha nej nu måste jag ge mig :)


jag vill bara veta varför. varför lär jag mig aldrig? måste sluta med detta trams.

hoppas

första praktik dagen idag då. och jag är helt slut! och det va jätte tråkigt att vara där själv. hade ju elin där under hösten, men nej då har hon bytt.. vilket jag också kanske ska, vill ju ha lite variation!

fick ett samtal förut, och då ska jag på intervjuv till skolan på torsdag ang utlandspraktik till finland & england, vill helst till england. vad ska jag göra i finland lixom? haha nej blir nog bra vilket som :) hoppas att jag får följa med på nått utav det iaf.

att jag aldrig lär mig

en liten bild på snyggingen jay!


nicest thing I've ever seen

måndag idag = skola! och det va lika dryg som jag kom ihåg det. men va roligt att träffa tjejerna. efter skolan blev det att dra hem till Therese, skulle hämta min halsduk som jag hade glömt där. blev även mys med bebis + att färga håret på therese, hoppas att hon blev nöjd?! men tror det.. nu ikväll har jag pluggat lite, går framåt iaf! funderar på att sova snart..har ju praktik imorgon..

 

ska fylla i mina tattueringar på onsdag :D wiho! men kommer göra ont :(


hur bra som helst

igår va det jätte bra! förutom att jag kom hem vid en 3 på natten.. men jag siv typ hela buss rean dit och hem, så det va lungt! åt på tacobar för första gången, sen åt vi på ett ställe som heter bar 54 eller nått sånt, jätte god mat! men musikalen, gud så bra! hade rysningar genom hela föreställningen och ville inte att det skulle ta slut. fick tårar i ögonen några gånger, åh det va så bra! skulle kunna åka dit igen och se den! fast skulle vilja se den på enelska också, är nog lite annorlunda då.. men den svenska versionen var också jätte bra!

älskling det som vi allra mest vill ha kan aldrig bli vårat

kom hem för typ 1 timme sen, är trött och måste sova.. ska upp vid en 06.30 SENAST! men ikväll blev det ju att kolla på lets dance, Anderss bagge är ju för skön! tyckte han skulle få mer poäng, det var ju visa som dansade värre än han faktiskt.. aja skit samma! sen blev det en massa skratt och ett litet bus haha och grönsaker med dipp! det var otroligt gott :D


jag längtar så mycket tills imorgon! tror musikalen kommer vara så jäkla bra. ser verkligen fram emot det! men det jag inte ser fram emot är buss resorna.. åh dom tar ju så lång tid! typ 6h eller nått.. så kommer det säkert ta längre tid nu när det har snöat som fan.. jaja, det är egentligen ovesentlig om det tar lång tid, kommer ju fp se nått jag velat se as länge!

 

 

trött + sleten + jag vet inte haha


fredagsmys!

igår drog jag till therese så därför jag inte uppdatera något.. följde med henne när hon tattuera sig, och jag vill med! vill ha på överarmen, men vet inte om jag vågar.. måste sluta vara så feg! haha sen blev det en tur till ikea, för att hon skulle ha en ny sängram mm.. blev att skruva ihop den, och jag har ju så jäkla dåligt temprament när det gäller sånt! skruvar passar inte osv.. inte riktigt min grej det där.. haha men vi fick ihop det iaf! blev att jag sov där, för vid en 8-9 fick hennes pojkvän för sig att vi skulle hyra film! och dryga som vi är så blev filmen klar runt en 1 typ.. haha


men nu är jag hemma! men sa snart dra igen ändå.. jag och anna ska till therese och kolla på let's dance.. gillar inte det så mycket men vill inte sitta hemma helt själv.. så lite fredagsmys med flickorna blir det!

och imorgon ska jag till sthlm 07.30 går bussen, så blir nog en liten uppdatering när jag kommer hem imorgon kväll! :D

undvikt

jag har undvikit det så länge, så jag vet inte om jag vågar.
jag tror inte att jag klarar det helt enkelt. det kommer krypandes
kännslan bränns, jag vill inte. jag vill inte släppa på allt. vill inte visa mig svag
så därför undviker jag det. men kommer det lösa något?
men om jag släpper det hur ska det bli bra då?
kommer jag veta när jag ska sluta?

det är inte pga dig. eller jo en del
fast den undviker jag.
jag tryckte bort det då,
men nu kommer det fram.
det jag har lyckats undvika, vill fram nu. varför nu?
det är så mycket som går runt i mitt huvud,
och då vill jag inte sova, för då kommer tankarna.
jag vill inte!
men jag måste väl tillslut, men inte idag. idag ska jag inte visa mig svag.

deg dag idag

igår sov jag hos Therese så därför uppdatera jag ingenting. blev först att jag skulle med henne och köpa lite saker, sen fick vi den briljanta iden att vi kunde dricka! haha har ju lov så.. så det blev att vi köpte cider och satte oss och drack vid hennes köksbord! sen efter ett tag kom anna också, men hon trodde inte på oss att vi drack, dummis anna.. haha nejdå! mend et slutade med att vi alla la oss vid en 2 fulla och goa.. och idag låg vi bara i bäddsoffan och degade, men det var skönt det med! men är riktigt trött idag, jag sover så konstigt när jag sover hos andra.. så blir väl en tidig kväll idag, hoppas jag iaf!



en liten halv taskig bild on me!

går inte

jahap.. somnade väl runt en 3 inatt, och sen nu skickade Therese sms och väckte mig.. typiskt! men skulle till henne ändå och hjälpa i hennes nya lägenhet lite.. + att jag måste ställa tillbaka dygnet, skolan + praktiken börjar snart igen! och då går det inte att lägga sig runt en 1/2/3 och sova bort hela dagarna. nej nu ska jag fördriva tiden lite tills bussen kommer!

blev ett löfte ändå..

jahap nu är det ett nytt år. och inga löften är gjorda! tänker inte lova nått som jag troligtvis inte kommer hålla.. men igår hade jag ett bra kväll! var med nathalie också åkte vi till sandra, och det va trevligt! roligt att träffa nya människor också.. nu kom jag på ett löfte bara för det! haha men detta kommer jag hålla; att jag ska tänka mer på mig själv och inte vara alla andra till lags. det var väl bra? nej nu ska jag kolla på en film!


jag och sandra

 

jag :)


RSS 2.0