- 13 grader

god morgon! ja denna morgon är det ca -13 grader ute. och då menas det att jag kommer fryssa ihjäl.. hatar vintern! ser inte fram emot att gå till skolan, så jag skippar det och tar bussen, men den måste jag också gå till. vad mycket enklare det hade varit om man hade typ en glaskupol runt sin stad, då skulle man slippa snön! och det skulle ju dom flesta gilla?! haha


nej nu ska jag till skolan och ha typ 1 lektion, värt! or not! aja skriver mer sen kanske

snöoväder?

söndag idag, och då innebär det att det bara är 1 dag kvar tills skolan drar igång + praktiken. och det är värsta snöovädret ute?! jag hatar snö.. idag så ska jag vara barnvakt, men inte åt min lillebror Lukas för en gång skull! utan åt en liten flicka som heter Johanna, har passat henne förut så det kommer nog gå bra. men då innebär det tat jag måste gå ut i detta snöoväder och gå till busshållsplatsen och åka buss långt.. vilket jag inte gillar!




en bild på mig och lukas, togs 08!







mår som man förtjänar

igår så gick jag ju ut med lovisa, helena och Erica! det va roligt, men jag insåg nu att jag kanske har gjort bort mig lite.. haha men det är väl sånt som hör till? men förutom det så hade jag en toppen kväll! och jag är bakfull första gången på evigheter! och jag gillar det inte.. väntar på att spartacus ska laddas klart sedan ska jag kolla på det och bara dega, för det måste man när man är bakis..

you'r to cold

ja som jag skrev förut så var jag en snäll dotter och handlade, och mamma blev glad, vilket jag hoppades på! hehe
jag har så otroligt ont i min axlar och i min nacke! som ni vet så har jag ju praktik och det är på willys, och vad får jag göra om dagarna då? jo packa upp varor! och det börjar på att kännas i kroppen nu och det är inte roligt.. vilade förut men är fortfarande lika trött! och det är inte okej!! nej nu ska jag väl typ kolla på tv...

snäll dotter!

ja nmu har det gått nån dag sen jag bloggade! men har inte haft tid helt enkelt.. igår så fyllde min kära vän Therese år, så vi drog till score käkade, drack lite och sen så bowlade vi! anna var självklart med också, men det var en riktig mysig dag!


har precist komme hem från praktiken typ.. och jag har ont överallt tror jag! men det är bara att bita i det sura äpplet and move on. nu ska jag vara en snäll dotter och gå och handla åt min mammi, snäll som jag är när det är jätte kallt ute! men vill man vara snäll så vill man..

feel's good

ett steg i taget raderar jag bitar utav dig. och om ska jag vara ärlig så känns det bra.
jag behöver inte dig i mitt liv nu. jag klarar inte utav det just nu.
inte i den situationen som det är, och det är ditt fel.
allt är ditt fel. jag har suttit och grubblat och tänkt ibland att jag gjort fel.
men har jag det? nej, det var du, bara du som gjorde fel. Hela tiden
och jag tänker inte försvara dig, aldrig igen. du förtjänar inte det
du förjänar det värsta, allt det värsta i världen.
och jag har insett att jag hatar allt som har med dig att göra,precis allt
jag äcklas så mycket utav dig
och i slut ändan kommer du inte ha någon kvar, och då kommer jag inte finnas där
och det skulle du förtjäna och jag skulle inte tycka synd om dig
utan jag skulle stå och skratta dig rakt upp i ansiktet som om vi aldrig hade funnits

skryta lite

halloj! kom hem runt en fyra och har bara slappat! verkar vara det enda jag gör? nej men ska börja plugga snart och sen lägga mig tidigt eftersom att det är praktik imorgon igen.. lagade mat förut tillsammans med min bror, eller det va mest jag han tog hand om spagettin typ.. haha men gud så gott det blev! ibland blir jag så stolt över mig själv som kan laga mat! haha måste ju få skryta ibland också ;) hehe nej men va sägs om den där pluggningen..?

skoldag idag!

god  morgon god morgon! eller ja snöig morgon! ännu en skol dag idag.  kommer komma försent, har verkligen inte tid att sitta här.. men tror jag skippar psykologin, måste göra en hotell studie, och måste gå till hotellet för den infon jag ska ha fanns inte på nätet.. dumt det där! nej men nu ska jag väl skynda mig så jag får nånting gjort!





frustrerad

söndag idag då.. har kommit ett steg närmare pluggingen men inte långt. ska göre en grej som skulle vart inlämnat förra veckan.. kan ju vara lite dryg sådär!

nästa fredag skulle jag ha gått på Daniel Adams-Ray men finns det biljetter kvar?! nej! jag som verkligen såg fram emot det.. men så blir det inget! och på onsdag fyller Therese år men kan jag dricka nått? nej för jag ska på den j*vla praktiken dagen efter! är så frustrerad just nu, inget blir som jag vill! fuck that får väl sätta mig utanför tempel och hoppas på att jag hör nått från daniel Adams-Ray.. eller inte! nej nu ska jag väl ta ett steg till i denna pluggingen..

sugig lördag...

jaha och vad har jag gjort idag? ingenting har haft så otroligt tråkigt.. det enda nyttiga jag har gjort är väl diska, gått ut med hunden och hjälpt mamma att flytta saker.. och VD har inte komme ut utan gör det 2e december.. så funderar på att kolla på Inglorius bastards.. den är ju bra men jag vet inte.. får ju se utan text kollar på nätet.. åh detta suger! en riktig sugig lördag!



hur ska man kunna älska någon som älskat förut?

somnade

jag somnade vid en 9 igår! och vaknade halv åtta imorse, hur går det till? så har vart vaken sen dess.. så jag kollade på spartacus som jag missade igår eftersom att jag somnade.. och det känns så träligt att inte ha något inplanerat idag.. önskar att jag hade jätte mycket pengar så jag kunde göra vad jag vill! men nej så är inte fallet just nu.. nej får väl plugga ist.. har inte gjort det än.. åh min lärare kommer bli så sur på mig!

ingenting denna fredag heller

jahap då var det fredag igen, och ännu en vecka avslutad på praktiken, bara 10 veckor kvar då! fattar inte varför man ska vara på ett och samma ställe så länge för? hoppas att jag får sitta i kassan nångång också.. så vad ska jag göra idag? ingenting! haha jag gör då aldrig något på fredagar.. men är riktigt trött idag så det är min ursäkt.. så blir väl att jag somnar runt 10 bläcket eller nått. men har faktiskt Marabou Vinter + coca cola vanilj, love it!  nej nu ska jag kolla om VD har släppts..






 

rätt gött sleten!


ta mitt skimer, för det brinner

kom hem för ett tag sen, men jävlar va harry potter va bra! blev rädd ett par gånger också, och nu längtar jag ännu mer tills del 2! men får väl vänta tills sommaren, och det känns som en evighet tills dess! och jag skulle spela in nikita förut men det funka inte? och jag hittar det inte på nätet och inte kanal5play vart finns det?!?! kan ju inte missa ett avsnitt lixom! ååh när allt annat gått så bra denna dag så ska det skita sig mot slutet... typiskt!




det känns bara fel

harry potter nu snart möts vi igen

idag fick jag sluta vid en 12 på praktiken, åh gud så skönt det var! det fanns inga varor att plocka fram + att våran handledare tyckte att vi hade vart så duktiga därför vi fick gå tidigare! och jag vilade i 2 timmar typ! så nu är jag pigg, och det måste jag vara, ska ju se harry potter ikväll :D och den är över 2 timmar lång så måste vara pigg:D jag längtar otroligt mycket, och nu känns det som att tiden går mycket saktare.. bara för att jag längtar till nått.. typiskt!





jag och min snygga tvilling som längtar till Harry!

happy face

idag var det skol dag igen, men imorgon drar praktiken igång igen! ska bli lite skönt faktiskt. idag efter skolan så åkte jag till Lovisa som fyller 20 idag, grattis till dig! så det blev god mat med fika också, och mycket prat osv. men det va riktigt mysigt och roligt! just de! har fått låna en dator utav skolan så nu har jag en "egen" dator en tid framöver, vet inte hur länge jag får låna den, men ett tag iaf :) hihi så det är jag glad över!

pluggar...

hejsan! idag har det vart en riktig slapp dag, har bara glott på tven och pluggat lite. och nu snart blire att plugga mer och sedan sova för imorgon är det skola och sedan på tisdag drar praktiken igång igen. men veckorna går ju snabbt så det är lungt, nej nu har jag inte tid att sitta här!



mamma vet vad jag gillar! love it!!

 


myspys på topp!

 

 

 

 

ursäkta den dåliga kvaliten! ahha men min kamera krånglade som fan! men hade en riktig myskväll hos therse :) blev att se paranomal activity för hon hade inte sett den, och det va ett annat slut än det jag hade sett så jag va as rädd i slutet! haha men förutom det så va det en bra lördagskväll :)


sjungit!

sitter hos therese, har druckit lite vin, ätit gott och ätit kex med ost! och det va riktigt gott. har sjungit för lea typ hela kvällen, b la pokemon och Digimon låtarna, och hon verkade gilla att jag sjöng, hon va tyst ialla fall :) haha nej nu ska jag vara lite social, kommer bilder imorgon tror jag!

myskväll

vaknade vid en 12 av att mamma ringde, och det va bra! sk aju bort till Therese snart, ska ha en riktig myskväll hos henne! med vin, ost och kex, ser jag fram emot :) men låter det inte lite gammalt? haha but I don't care, vi är väl lite gammla ;) haha och imorgon måste jag plugga, kom ju på att jag har prov i psykologi! och jag måste få godkänt annars är det kört typ, vill inte ha IG då dör jag typ.. nej nu ska jag göra mig iordning det sista!

helt slut

hallå där! idag fick jag sluta en timme tidigare från praktiken, woho! me like. så vad har jag gjort en fredag kväll som denna? kollat på idol, spartacus och vart allmänt degig. är helt slut i kroppen efter en hård vecka! så det va skönt att bara vara + att det inte riktigt känns som fredag.. hmm konstigt! är svin trött skulle vilja lägga mig men ska kolla på The big bang theori ett favorit program för mig, efter det ska jag sova och länge! eller ja jag ska bort vid en två imorgon så inte så jätte länge! men längre än sju ialla fall!

inte värt det

hallå där! kom hem runt en halv 5 idag och har bara slappat! har så jäkla ont i fötterna och benen och det uppskattar jag inte! idag gick dagen ganska snabbt på praktiken, både jag och elin fick oss några goa skratt! men ändå.. är såå sliten och vill inget hellre än att sova, men då kommer jag bara vakna inatt och vara hur pigg som helst så det är inte värt det...  nej nu ska jag typ kolla tv? haha kul liv, inte!

jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

åh denna praktik tar upp all min tid typ! och det har ändå bara gått 2 dagar haha men är helt totalt slut! och nu måste jag plugga.. valde till Engelska C utöver mina kurser så jag måste komma igång med det om jag ska ha betyg i det! igår åkte jag till therese och där käka vi samma sak som i lördags favorit i repris eller helt enkelt fantasilösa?


ja som sagt nu blire att plugga vilket jag inte ser fram emot.. men det är ett måste! och snart är denna vekca slut och då är det slut på plugging och praktik denna vecka iaf.. lördag längtar jag till! blir mys kväll hos therese med cider, kex ost och en massa mys :)) ser jag fram emot! men pluggingen kallar!




Jag är kär i bilden av dig, inte i dig

bråttom!

igår blev det ingen uppdatering, vaknade gick till skolan sedan träffade jag lovisa! så vi satt och fikade sen när jag fdrog hem kolla jag lite på tv och somna! haha nu ska jag iväg på min praktik, har inte alls tid att sitta här egentligen, men skit samma! efter praktiken ska jag träffa Therese, så kanske blir en uppdatering sen :)

mysig lördag!

ja igår blev det ju att åka till Therese och Birra, jag och therese gick en promenad till bergvik & ikea! det va skönt att få röra lite på sig, sedan på kvällen blev det god mat, kött, potatisgratäng och vitlöksbröd ååh det va så gott! sen satt vi och kollade på prison break och lilla Lea somnade hos mig, riktig mysig lördag!

vaknade inte för så länge sen, fast jag somnade runt en 3 så kanske inte är så konstigt att jag sov så länge.. haha idag ska jag göra pecis ingenting! och det ser jag verkligen fram emot :)

tiden går fort

igår blev det ju idol och spartacus hos P, köpte (äntlligen) kebabrulle, sen när spartacus va slut åkte jag hem! skulle kolla på jarhead, men somnade...  vakande nyss, och äntligen fick jag sova ut! snart blire att dra till Therese och birra och deras söta dotter Lea, som nu är 1 månad och 1 dag, tiden går så fort känns som att det va föra veckan hon födes! men vi ska gå promenad och kolla film, blir nog en bra lördag.. kanske ska fylla i mina tatueringar där.. men jag vet inte gör så ont där jag satte dom! men men dom måste ju vara fina ;)





jag vet dom ser snea ut, men jag sitter snett och dom är lika stora! bara att den ena har mer streck på sig så då ser dom olika stora ut! och dessa gjorde grymt ont att göra, men dom behöver fyllas i, men kanske en annan dag.. haha




inget idag heller

jahap blev ingen fika idag heller.. men blir snart att dra till SF sedan hem till P och kolla på idol och spartacus! där har ni min fredag, inte speciell rolig men skönt att ta det lungt. vilket är ofta! haha kunde ha dragit till nöjes men är så totalt världelöst där! så att bara feta mig och kolla favo serierna ser jag fram emot! nej skriver mer ikväll kanske, ha en bra fredag!

Twisting stories all because you're jealous

nu är jag iordning gjord och klar för att fika med amanda! fast det blir nog runt en 3? sedan blire att hämta biljetterna till Harry Potter, åh jag längtar så tills premiären! sen ikväll blir det att åka till patrik och kolla på spartacus, en riktigt bra serie, jag älskar alla filmer som har med krig och vampyrer inblandat ruskigt bra!

nej nu blire att äta nått har inte gjort det än, glömmer bort.. haha




good morning!

god morgon! på senaste tiden har jag vaknat upp klarvaken vid en 8.00, och jag är den mest tröttaste personen som finns (typ) är alltid trött, men då vid en 8 så känner jag mig så utvilad.. och tven står på! somnar alltid till den nu, och det är inge bra.. nu på måndag börjar skolan igen och höstlovet är slut! och på tisdag börjar jag min praktik på Willys, tror det kommer bli roligt handledaren verkade vara jätte bra + rolig, så 10 veckor där ser jag inte som ett problem :) + att Elin från min klass kommer vara där ocksp, så då känner jag någon med :) ännu bättre! nej nu ska jag drika mitt morgon kaffe :)

maby I should....

ja åkte till pappa förut, det va trevligt satt och fikade osv. har precis kommit hem typ, väntar på att mamma ska komma hem för jag orkar inte laga mat... haha lat jag vet! men är så tråkigt att laga mat, så funderar lite på att beställa, det är väldigt frestande med en kycklingrulle eller kebabrulle... ett svårt val...


blev inget vampire diaries idag... det har inte kommit ut! så nu vet jag inte vad jag ska kolla på ikväll.. torsdag= vampire diaries.. men nej, skit också! får väl sysselsätta mig med annat, och det annat finns ju inte! åååh blir så frustrerad på detta.. inget blir som jag vill ;) haha

ingen fika :(

blev ingen fika idag! har kommit annat ivägen, men det blir imorgon ist, och det går lika bra :) ska kanske åka ut till pappa idag, har inte träffat dom sen jag va där föra veckan och va barnvakt åt min bror för dom va bortresta också är det en massa annat som har hänt som jag behöver berätta för dom så att dom inte hatar en viss person, vilket dom inte skulle men ändå.. måste ju klar lägga vissa saker ibland... nej nu måste jag göra mig klar om jag ska hinna med bussen!

harry potter!

har bokar biljetter till den nya harry potter filmen! längtar jätte mycket tills den kommer ut, men det är ju bara 2 veckor men ändå.. tror att den kommer vara jätte bra! är ett litet harry fan..  haha


nu snart ska jag gå ut med hunden (inte min) men är hundvakt sen blire ner till stan och träffa en gammal vän och fika! har inte träffat henne på ett tag så ska bli roligt att träffa henne. sen idag blire väl att kolla på vampire diaries som jag älskar! om det avsnittet har kommit ut vill säga... 








redan haft en...

hallå! har redan haft en blogg här, men tog bort den.. kände att jag inte hade lust att blogga just då.. men nu kände jag för att starta en ny!


för er som inte vet vem jag är så heter jag Jenny 19 år bor i (skit) karlstad. Pluggar om dagarna, då jag går linjen Turism och resor och jag trivs jätte bra med det! på fritiden är jag med vänner eller pluggar! går sista året på gymnasiet vilket är skönt, men då måste jag ligga i med pluggingen! sådär nu vet ni lite om mig :)




en härlig liten morgonbild! haha

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0